2777
2789
آره همینطوره منم ۲۸ سالم هست فقط ی بار تو ۱۹ سالگی برام پیش اومد بعدش دیگه پیش نیومد

شاید قسمت بعضی ها نیست با عشق زندگی کنن 

الان متاهلی؟ 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چی ازدواج نکردین؟

نه

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
ماهم فامیل بودیم باهم.هردو به هم علاقه داشتیم ولی از دلِ هم خبر نداشتیم.چندماه با گوشی پیامک میدادیم ...

صبر کردی؟

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

الانم سخته بخدا خیلیا وقتها کم میارم

گاهی خانواده ها حق دارن ولی گاهی نه.و سنگ جلوی پای بچه ها میندازن.معلومه که آدم تا عمر داره یادش نمیره.چون خودم تجربه عاشق شدنو دارم میدونم دل کندن و فراموش کردن خیلییی سخته.

خانواده منم راضی نبودن ولی منم همه خواستگارا رو رد کردم.البته همسرمم خیلی پام موند و عقب نکشید

عشق فراموش نمیشه فقط کمرنگ میشه

توی همه ی لحظه های زندگیم جای خالیش رو حس میکنم

هر کی دم از عشق و عاشقی میزنم سریع خاطراتش واسم زنده میشه

هیچوقت ناراحتم نکرد، یا اینکه کاری نکرد ک ازش دلگیر بشم،همین باعث شده کلی خاطره های خوب ازش واسم بمونه و نتونم فراموشش کنم

پسرعمه ام بود

من با پسرداییم دوماهه در ارتباطم 

همه میدونن 

ولی باباش راضی نیست بخاطر ازدواج فامیلی و ژنتیک 

سربازه میگه صبر کن تا بیام ببینیم چی میشه 

بنظرت میشه باباشو راضی کرد و امیدی به آینده داشت؟ 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

گاهی خانواده ها حق دارن ولی گاهی نه.و سنگ جلوی پای بچه ها میندازن.معلومه که آدم تا عمر داره یادش نمی ...

منم کلی خاستگار کردم 

اینو میدونم اگه موهام مث رنگ دندونام میشد باز خونواده م اجازه نمیدادن

صبر کردی؟

بله.همه گفتن میره و فراموشت میکنه.خواستگارای بهتری داری که وضعشون خوبه.اونا رو از دست نده.

خلاصه همه مخالف بودن.چون اونی که دوسش داشتم فعلا هیچی از خودش نداشت.تازه رفته بود خدمت.خلاصه همه خواستگارا رو رد کردم.همسرمم صبر کرد تا خانوادمو راضی کنه.اصلا ما کوتاه نیومدیم و ازدواج کردیم.

من با پسرداییم دوماهه در ارتباطم  همه میدونن  ولی باباش راضی نیست بخاطر ازدواج فامیلی و ...

ایشاالا بشه خونواده من که راضی نشدن وتن به ازدواج اجباریم بایه غریبه دادن

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم