😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از صورتم مراقبت نمیکنم😂چ برسه ب پامفقط یبار بعد صد سال خواستم روتین پا داشته باشمبا لیف و سنگ پا ...
بهش برس گلم
پوست پیوه هارو جم کن خشک کن
بریز تو تشت و پاتو بزار توش
سنگ پا نزن
سوهان بزن
سنگ پا😂😂من پام خداروشکر خشککک نیست که ترک بزنه ولی اگر پات ترک داره کوکتل خوب بخر تو تشت بنداز باتو بذار توش نیم ساعت بعد سنگ پا بزن اومدی بیروون هم کرم ترک پای کامان و جوراب
من پاهام رو تو حموم با اسکراب و شامپو بدن میشورم بعدش سوهان میزنم و بعد از حمام کاملا پاهامو با لوسیون چرب میکنم، شب هم قبل از خواب لوسیون میزنم به پاهام جوراب میپوشم و میخوابم