سلام . از هم سایتی های عزیز تقاضا میکنم در این مورد تاپیک بزنن چون انتخاب دندان پزشک خوب واقعا کار مشکلیه و راهنمایی ما ممکنه به درد یکی دیگه بخوره🌼
حدودا پنج مورد منفی که دیدم میخوام بگم و اگه چیز دیگه ای یادم بیاد حتما تاپیک رو آپدیت میکنم🌹
توی این گرونی فقط مطب دکترا شلوغه. انگار هرچی درمیاریم داریم میدیم به اینا. نصفشونم که با بیمه قرارداد ندارن. اگه توی شهرتون کلینیک هایی مثل امام حسین . امام رضا یا ولیعصر هست احتمالا ارزون تر باشه. بعضی بیمارستان ها هم دندان پزشک دارن و کلینیک فرهنگیان.
مورد اول یه دکتر که برای پر کردن دندون چهار که دیده میشه بجای کامپوزیت . امالگام زد همون سیاها . و من اصلا نفهمیدم چرا این کار رو کرد با وجودی که خ معروفه . بنظرم قبلش بپرسید حتی عقبیا رو سیاه نزارید اینکه میگن سیاه ماندگاریش بیشتره و اینا نمیدونم چقدر درسته.
یه دندان پزشک که بدون بی حسی پر کردن انجام میداد . و به بیمار اطلاع نمیداد . خب بعضی ها هم هستن که وقتی میخوان امپول بی حسی رو بزنن قبلش با پنبه به لثتون بی حسی میزنن تا درد امپول رو هم حس نکنید. من برای همچین چیری توصیه نمیکنم که برید شکایت کنید سیصد تومن بدید دو سال معطل بشید ولی میتونید زنگ بزنید نظام پزشکی شهرتون و تلفنی بگید . شاید یکاری کردن. من که برای ارتودنسیم شکایت کردم . و داستان اونم ایشالا مینویسم😁
و تجربه من از پر کردن دندونای آسیای آخر اینه که یه کامپوزیت صاف میزارن که اصلا مثل دندون طبیعی نیست. بدون گودی و من برام عجیب بود و الانم دندونام یکم سیاه شده ولی میگم تا درد نگیره نمیرم پر کنم که اینجوری بشن.
یه متخصص عصب تو شهر ما هم هست که کارش عالیه اما همونا هم دلسوز بیمار نیستن. یعنی هرکی هرکار نتونه انجام بده میفرسته پیش این.اما بعدها سوار اسنپ شدم راننده یه خانم بود که گفت برای پسرش رفتن . عکس رو منشی برده داخل و گفته انجام نمیدیم گفته یعنی نمیتونن گفته میتونن ولی نمیخوان انجام بدن. فکر کنید وسط جنگ مجبور شدن برن مشهد یه دکتر دیگه پیدا کنن. منم یه بار که عصبکشی کردم خب باید بعد برای پر کردن میرفتم جای دیگه . یه شب تو خواب آپنه تنفسی کردم و از قضا دو تا فکم محکم بهم خورد و اون دندونم از وسط شکست و روکش گذاشتم. اگه به خودم بود همون روز عصبکشی یا روز بعدش برای پر کردن نوبت میگرفتم. اما خب نمیدونستم چون دکتر نیستم . بنظر من یکی از نشونه های دکتر خوب اینه که یه برگه بدن اینا رو بنویسن. درسته که توی اینترنت همه چیز هست . اما اگه دلسوز بودن یه چیزی میگفتن نه؟ مثلا دندون نهفته که میکشید باید ورزش سنگین انجام ندید. من پاشدم رفتم دوچرخه سواری و گفتم اینکه ورزشی نیست . به وسط شهر که رسیدم دیدم دهنم بوی خون میده . انقد ترسیدم میخواستم همونجا تاکسی بگیرم 🚲 رو بزارم عقب تاکسی 🫠 دیگه هرچی بود خدا رحم کرد . اصلنم جراحی سختی نیست یه ربع طول میکشه . دو ورق اموکسی سیلین و دهانشویه هگزومکس هم برای اینکه عفونت نکنه لازمه. اینم دیدم دکتر یکی ننوشته بود و عفونت کرده بود.
و در آخر اینکه شما هر دکتری برید اگه ۲۸ تا دندون دارید ۴۰ تا دندون خراب براتون پیدا میکنه و میخواد نوبت بده پر کنید.
اما همین دندان پزشک ها هیچوقت از پیشگیری و اینکه چیکار کنیم خراب نشن نمیگن. چون پول گیرشون میاد براشون درمان بهتر از پیشگیریه.
خب من شبکه آریانا مال افغانی ها رو میبینم ماشاالله هفتاد سالشونه دندوناشون سفید و یدونم نیفتاده. خدا میدونه رازشون چیه. من به نخ دندون اعتقادی ندارم اما از قطره پرسیکا و دنتول خیلی راضیم برای درد. زیاد نزنید که میکروب های دهنتون مقاوم نشن .
یکی اینجا میگفت خالش هرشب با نمک مسواک میزنه و هیچکس باور نمیکنه دندوناش مال خودشه از بس خوبه.