بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من کاری به موضوع تاپیک ندارم اما در جواب اونایی که میگن ترک و چروک شکم رو چیکار میخوای کنی باید بگم مگه هر کی بچه داره شکمش شل و ول و چروکه ؟ همه رو مثل خودتون نبینین کع عرضه ندارن به خودشون برسن
به این فکر کن ک اگه به یه واسطه ای بعد ازدواجت خانواده شوهرت بفهمن ک ابجیت دخترته....
اون موقع جهنم واقعی رو تجربه میکنی و تو آتش دروغت میسوزی💔
🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من❤️
عزیزم دوست منم۴سال بعد از زندگی مشترک جدا شد و دوسال بعد با کسی که هم به لحاظ سنی دوسال ازش کوچیکتر بود و هم پسر بود ازدواج کرد .خانواده پسر خصوصا مادرش به شدت مخالف بودن .پسر میخواست به خانوادش نگه که این مطلقه است اما دوستم اصرار کرد که باید بدونن.شوهرشبالاخره خانوادش رو راصی کرد حیییییلی طول کشید تا راضی بشن مادر شوهرش اصلا قبول نمیکرد لی الان به جان دوستم قسم میخوره.بارها مادر شوهرش ازش حلالیت خواسته.
هیچی بهتر از صراحت نیست خودتو یه عمر راحت میکنی .فقط کافیه عزت نفس داشته باشی