2789
عنوان

میشه اسم بچه رو از شناسنامه ی ماذر حذف کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 16924 بازدید | 303 پست
مادر من ۳۰سال پیش اربابام جدا شده و رفته پول داد اسم منم حذف کرد  و من چند سال پیش فهمیدم و خی ...

چطوری متوجه شدید؟؟

یعنی قبلش فکر میکردید مادرتون فوت کردن؟؟

ای بابا😕

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
چقد هول شوهری یکم ب خودت امان بده حالا از اولی چخیری دیدی ک از این ببینی 

والا

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من کاری به موضوع تاپیک ندارم اما در جواب اونایی که میگن ترک و چروک شکم رو چیکار میخوای کنی باید بگم مگه هر کی بچه داره شکمش شل و ول و چروکه ؟ همه رو مثل خودتون نبینین کع عرضه ندارن به خودشون برسن

الان ۲۴،

چرا غربالگری نرفتی که، مشکل بچه رو تشخیص بدن؟؟

این بچه هم به دنیا نیاد، الان اینطوری اذیت نشه؟؟😔

من کاری به موضوع تاپیک ندارم اما در جواب اونایی که میگن ترک و چروک شکم رو چیکار میخوای کنی باید بگم ...

مثلا شما چیکار کردی با عرضه

به ما هم بگو

مثلا شما چیکار کردی با عرضه به ما هم بگو

ورزش که همیشه میکنم چرب کردن شکم تو بارداری، غذای مقوی و در وعده زیاد و مقدار کم باعث شد که وزنم نره بالا و شکمم پوستش شل نشه و سریع جمع شه 

بعضیا انگاری قلب ندارن.فقط به فکر خودشونن.

به این فکر کن ک اگه به یه واسطه ای بعد ازدواجت خانواده شوهرت بفهمن ک ابجیت دخترته....

اون موقع جهنم واقعی رو تجربه می‌کنی و تو آتش دروغت میسوزی💔

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩
ورزش که همیشه میکنم چرب کردن شکم تو بارداری، غذای مقوی و در وعده زیاد و مقدار کم باعث شد که وزنم نره ...

خب ما که بخیه خوردیم چه کنیم؟؟

دوستان من الان کلی فکر دارم  مادرم و قطعا بیش از کودوم از شما بفکر بچم هستم  من اگه مادر ...

ما هیچ کدوممون جای تو نیستیم عزیزم

ایشالله هر چی صلاح خودت و بچته پیش بیاد

توام‌حق زندگی داری

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

اونو من لیزر کردم کمرنگ شد اما کامل نرفت تتو کردم اما خب یه کم بخیع چه اشکال داره؟چه تاثیری رو زیبای ...

من یه حالتی مث گوشت اضافه شده، یعنی با لیزر میره؟؟

اولش خیلی خوب بود، بعد اینطوری شد 

عزیزم دوست منم۴سال بعد از زندگی مشترک  جدا شد و دوسال بعد با کسی که هم به لحاظ سنی دوسال ازش کوچیکتر بود و هم پسر بود ازدواج کرد .خانواده پسر خصوصا مادرش  به شدت مخالف بودن .پسر میخواست به خانوادش نگه که این مطلقه است اما دوستم اصرار کرد که باید بدونن.شوهرشبالاخره خانوادش رو راصی کرد حیییییلی طول کشید تا راضی بشن مادر شوهرش اصلا قبول نمیکرد لی الان به جان دوستم قسم میخوره.بارها مادر شوهرش ازش حلالیت خواسته.

هیچی بهتر از صراحت نیست خودتو یه عمر راحت میکنی .فقط کافیه عزت نفس داشته باشی

من یه حالتی مث گوشت اضافه شده، یعنی با لیزر میره؟؟ اولش خیلی خوب بود، بعد اینطوری شد 

یه چیزی هس بهش میگن کرایو اگه اشتباه نکنم کاراییش مث لیزره اما برا صاف کردن گوشت اضافه   کاریرد داره اون خوبش میکنه