2789
عنوان

میشه اسم بچه رو از شناسنامه ی ماذر حذف کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 16924 بازدید | 303 پست
اون موقع ها بحثمون شروع شد ، بعد الان داریم جدا میشیم توافقی ۴۵ روز دیگه تمومه 

خب بزار این هنوز تموم شه

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
ی طرفه قضاوت نکن گلم  من دخترمو خودم گرفتم و بزرگ میکنم و میخایم به خانواده ی پسره بگیم خاهرمه ...

این بچه ک بزرگ شد میخای بگی چرااسمش تو شناسنامت نیست؟؟؟ یه عمر یادروغ زندگی کنی وبترسی که عیان بشه سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه تو خوبی 

بچت چرا داونه 

مگ غربالگری ندادی 

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
داری شوخی‌ میکنی؟مگه میشه مگه داریم

مادر من ۳۰سال پیش اربابام جدا شده و رفته پول داد اسم منم حذف کرد 

و من چند سال پیش فهمیدم و خیلی خیلی ناراحت شدم 

حتی تاالان نتونستم هضم کنم

بعضی مادرها پررو ترین خلقت خدان 

ولی چه میشه کرد خداکفته حق ندارید بی احترامی کنید

اللهم عجل لولیک الفرج ...

دوستان من الان کلی فکر دارم 

مادرم و قطعا بیش از کودوم از شما بفکر بچم هستم 

من اگه مادر بی فکری بودم بچه رو میدادم به باباش از اول و خودم مسعولیتشو قبول نمیکردم 

من اون موقع جدا نشده بودم الانم کامل طلاق نگرفتم ۴۵روز دیگه طلاق میگیرم به طور کامل 

هنو طلاق نگرفته ب فکر شوهری؟ اولی چه گلی زد ک دومی بزنه🤣🤣🤣🤣

فقط در صورت فوت بچه اسمش از شناسنامه پاک میشه همین ی راه هست ولاغیر

اگه نمیخام خانواده ی پسره بدونن چون تو ازدواج اولم به اندازه ی کافی خانواده ی شهرم بد ذات بودن و اذیتم کردن با اینکه دختر بودم 

حالا دیگه دلم نمیخاد خانواده ی این پسره هم باهام بد باشن