2789
عنوان

میشه اسم بچه رو از شناسنامه ی ماذر حذف کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 16923 بازدید | 303 پست
تو رو خدا وقتی نمیدونین هیچی نگین من همه ی سونو ازمایشا رو رفتم هیچ ریسکی وجود نداشت بعد به دنیا او ...

الان چه علائمی داره چن سالشه 

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای چی باید بفهمن دست همسرت بده شناسنامه رو تحویل دفتردار بده قبلشم همسرت باید با دفترداره صحبت کنه ...

الهی خیر ببینی دختر 

خیلی ممنونم از نظرت کلی انرژی مثبت بهم دادی 

الان ۲۴،

بچت چ علائمی داره 

چن سالشه 

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶

استارتر عزیزم ،ازخدا میخوام هرچه به صلاحته پیش بیاد ، و یکبار دیگ طعم ازدواج تلخو نچشی .

ولی دلم به حال بچت و بیماریش خیلی سوخت . کاش میشد بچه هایی بااین مشکل هیچوقت ب دنیا نمیومدن .

ک هم خودشون تو عذاب باشن هم خانواده در زحمت😔

شما ک هنوز طلاق نگرفتین ـاز الان به فکر ازدواج با دوست پسرتی

ببخشید که این ی موضوع شخصیه 

شما هم در جایگاه من نیستی 

و ببخشید که بخاطر تصمیماتم از شما اجازه نمیگیرم