2789
عنوان

میشه اسم بچه رو از شناسنامه ی ماذر حذف کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 16924 بازدید | 303 پست

چه سوژه ای داری واسه پر بازدید.. 

درعجبم چنین تاپیکی چرا باید 12 صفحه بره جلو 

یک انسان تا زمانی که مادر دارد فقیر نیست.. (آبراهام_لینکلن)       قلبم ارومیه❤️💛                                                  
نمیدونم ولی من اگه بچه بودم و می‌فهمیدم مادرم اسممو از شناسنامه خط زده نمیتونستم هضمش کنم

من دیگه اسمشم نمیوردم

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

متاسفم واست ریدم تو احساس مادریت مادربودن واس خیلیا زیادیع خدایا ببین به چع کسایی بچع میدی

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

دلم واس بچت سوخت منم ی پسر دارم تارموشو بادنیا عوض نمیکنم😭😭

خدایا تو رو شکر از لحظه اغاز زندگیم و تا ابد خدایا عاشقتما😘😘😘😘😘😘😘😘مرسی ک هوامو داری ازت ممنونم ک هرارزویی داشتم براورده کردی شکرت سپاس گذارتم خدایا زندگیمو ب تو میسپارم از شر دشمنان خدایا خوشحالم از اینک یکیو دارم ک همه حرف دلمو بدون ترس ازاینک نکنه ب کسی بگه نکنه از اینو اون بشنوم بهت میزنم و رازداری خدایا مرسییییییی ک هستی 😘😘😘
بچمو گرفتم  نامزدمم میدونه  میخایم به خانوادش بگیم بچم خاهرمه

خاک تو سرت

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
من اون موقع جدا نشده بودم الانم کامل طلاق نگرفتم ۴۵روز دیگه طلاق میگیرم به طور کامل 

وقتی طلاق نگرفتی چطور وقت کردی خودتو جمع و جور کنی و با یکی آشنا بشی و انقدر به شناخت برسی که فکر انکار بچه به سرت بزنه؟

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
متاسفم واست ریدم تو احساس مادریت مادربودن واس خیلیا زیادیع خدایا ببین به چع کسایی بچع میدی

بعضیا تو حسرت مادرشدنن بعضیا هم اینطوری واقعا انصاف نیس

خدایا تو رو شکر از لحظه اغاز زندگیم و تا ابد خدایا عاشقتما😘😘😘😘😘😘😘😘مرسی ک هوامو داری ازت ممنونم ک هرارزویی داشتم براورده کردی شکرت سپاس گذارتم خدایا زندگیمو ب تو میسپارم از شر دشمنان خدایا خوشحالم از اینک یکیو دارم ک همه حرف دلمو بدون ترس ازاینک نکنه ب کسی بگه نکنه از اینو اون بشنوم بهت میزنم و رازداری خدایا مرسییییییی ک هستی 😘😘😘
بدبخت اونیکه تورو بگیره.این حجم دروغ و پنهون کاری غیرقابل بخشش هست

حتما خیلی اخلاق عنی داشته و سنگدل بوده که شوهر قبلیش خودشو نجات داده

خیلی ببخشید ولی یه لحظه به آینده اون بچه فکر کن 

مگه همیشه بعده خدا مادر به فکر بچه اش نبود ؟

توروخدا فک کن بعداین کاررو کن  

ازاینکه مادری شرمنده ای ؟

به نظرم پنهون کاری اول ازدواج کاردرستی نیس 

موفق باشی🖤

ماهمه محکومیم به ازادی ...🚶‍♀️
زن زایمان کرده کل بدنش معلومه بچه اورده اونشو میخاد چکار کنه

😑

طفلک بچه اش

دلش براش نمیسوزه؟حتی میخواد اسمشم پاک کنه کلا از زندگیش حذفش کنه ☹😑

بعضی وقتاخود شیطونمیآد میزنه رو شونم میگع داری چ غلطی میکنی؟😐👻              😎از اوج تا پرواااااز ۶۵۰