2789
عنوان

کیا از خانواده شون کینه دارن

1 بازدید | 32 پست

سلام

واقعا خانواده روی آینده و سرنوشت ادم خیلی تاثیر داره

مثلا یکی به اجبار خانواده تو سن کم ازدواج میکنه.تا آخر عمرش بایده بسوزه از این انتخابی که خودش توش هیچ نقشی نداشته!خیلی تلخه خیلی

باخت کاملِ

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

منمامانم نذاشت به عشقم برسمالان از ازدواجم پشیمونم میخوام جدا شم

بچه نداری؟

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقد مث من زیاده

آخه چرا

هیچ ارزشی نداشتیم براشون؟

موهام سفید شده از غصه

من از خانواده شوهر خیلی منو جزوندن تاپیک ام بخونی کاملا مشخصه چی میگم هم از لحاظ مالی هم عاطفی مارو گذاشتن بای منگنه بااینکه ثروت زیادی دارن اما به بچه های دیگشون خرج میکنن به ما اصلا اهمیت نمیدن ایشالا حساب کاراشونوهمین دنیا پس بدن

من که خانوادم خیلی جلومو میگیرن تو هر چیزی ولی برام مهم نیست نظر هیچ کسی

خانواده باید نقش راهنما رو داشته باشن.یه حاده رو در نظر بگیر که پر از تابلوه.خانواده نقش تابلو رو دارن

ازدواج به اجبار خانواده بزرگترین ظلمه

رفتار بابام باعث شد من ازدواح کنم از چاله بیوفتم تو چاه وبیست سال دارم به زور زندگی میکنم

منم چون زندگی خوبی نداشتیم خیال کردم با ازدواج همه چی گل و بلبل میشه اما به قول شما از چاله افتادم تو چاه ده ساله به ناچار زندگیمو ادامه میدم

مرگ تک تکشون رو از خداوند خواستارم

من هیچ وقت اینجوری نخواستم

ولی خیلی تو زندگیم زجر کشیدم و اصلا یه صدم درصدش رو بهشون نگفتم چون برام مهم نیست بفهمن من چه حال و روزی دارم

۲۰ سال از زندگیم میگذره

حیف شدم حیف

به هیچی نرسیدم

دلم میخواد برم یه جایی تنهای تنهای باشم

اول از پدر و مادرم گله دارم بعد خدا