2777
2789
عنوان

کمکم کنید پسرمو پیدا کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر سخته برات. منم بخاطر پسرم دارم تحمل میکنم. از همین چیزا میترسم. شوهرت کجاست؟چرا پدرشوهرت اینطور ...

چرا قانونی اقدام نمیکنید شما حق دارید حداقل اگ پیش شمام نمونه هفته ای دوروز بیاد پیشتون😢

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

بازم شکایت کن بزرگتر بشه خودش میاد سمتت

همه همین و میگن 

اما دلم داره میترکه براش،ناراختی قلبی گرفتم،در حدی که نمیتونم دیگه باردار بشم از بس استرس دارم

بمیرم برای حال دلت😭

خدا نکنه عزیز دلم،تو رو خدا دعا کن خبری ازش بگیرم.بخدا هر روز سر نماز دعا میکنم نذر میکنم همه بچه ها سلامت باشن و عاقبت بخیر پسر منم کنارشون

همه همین و میگن  اما دلم داره میترکه براش،ناراختی قلبی گرفتم،در حدی که نمیتونم دیگه باردار بشم ...

اون جاش خوبه اصلا تورو یادش نیست غصه نخور شکایت کن بی شرفا رو پدرشون دربیارن ایکاش وکیل بگیری

عزیزم نگران نباش خودش موقعیتش که جوربشه حتما میاد سراغت،الان چندسالشه؟ خواهرمنم که جدا شد شوهرش بچه هارو برد یه جایی که خواهرم نیاد پیششون،گرچه دادگاه گفته بود هفته ای دو روز با مادرشون باشن،بعدم هزارتا دروغ پشت سرخواهرم به بچه هاش گفته بود،که مادرتون شمارو با مهریه عوض کردوبخاطر مهریه شمارو  نخواست،بچه ها تامدتها هیچ سراغی از مادرشون نمیگرفتن،ولی الان دو سه ساله که دزدکی پدرشون خودش اومدن دنبال مادرشون،والان با خواهرم زندگی میکنن پدرشون گفته حالا که مادرتون میخاین دیگه من نمیشناسمتون.

چرا قانونی اقدام نمیکنید شما حق دارید حداقل اگ پیش شمام نمونه هفته ای دوروز بیاد پیشتون😢

والا دیگه موندم خودم. خانواده شوهر منم مثل ایک خانمن. براشون عادیه که بچهام رو تصاحب کنن و فوق العاده بی تربیتن. از طرف دیگم شوهرم قضد مهاجرت داره. اونطوری دور میمونم از پسرم

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
خدا نکنه عزیز دلم،تو رو خدا دعا کن خبری ازش بگیرم.بخدا هر روز سر نماز دعا میکنم نذر میکنم همه بچه ها ...

چشم     عزیزم 😢

شما هم برای خوب شدن حالم دعا کن لطفا  دارم دق میکنم

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
خیییلی زجر آوره. امسال کلاس ششم دبستان

وای بچه ات که کامل بزر‌گ شده. باهلش صحبت کنی کامل متوجه میشه.

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰