2777
2789
عنوان

کمکم کنید پسرمو پیدا کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 77 پست
مگه پدر بچه زنده نیست که پدربزرگ شده همه کاره.شما تحت هیچ عنوان نباید انقدر از بچه ات دور بمونی و بر ...

پدربزرگش هم پولداره هم راه قانون و با پول قشنگ می‌ره که به نفعش باشه خیییلی اذیتم کردن.حلو ریس کلانتری می‌گفت من کاری ندارم این بچه رو آوردم ببرهبعد که اونا حواسشون نبود بمن با کنایه می‌گفت می‌خوام خونه مو ببرم تهران یا شایدم خارج از کشور تا اونجا هم میخوای دنبالمون بیای؟!؟ خدا لعنتش کنه 

هربار احضاریه بردم یجوری پرونده رو به نفعشان بستن.در حدی که وکیل گفت ولش کن بزرگ شد خودش میاد سمتت با اینا طرف نشو دخترم زندگی دومن هم از هم میپاشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر سخته برات. منم بخاطر پسرم دارم تحمل میکنم. از همین چیزا میترسم. شوهرت کجاست؟چرا پدرشوهرت اینطور ...

اگه خواستی یروزی جدا بشی اصلاااااا از بچه دست نکش چون یه حسرت خیلی بزرگ به دل آدم میمونه.انشالله که زندگیت روز به روز بهتر بشه عزیزم.

پدر بچه هم گوشش دست پدر خودشه ،بدون اجازه ش آب نمیخوره

پدربزرگ بچه غلط کرد نذاشت بچه مادرشو ببینه...مگه میشه سکوت کنی...برو شکایت کن  یقه شو‌ بگیر

خیلی اذیتم کردن ،طوری که همسر دومم با پدربزرگ بچه کارشون به دعوا کشید ...

من تو زندگی دومم بی مشکل نیستم 

چرا قانونی اقدام نمیکنید شما حق دارید حداقل اگ پیش شمام نمونه هفته ای دوروز بیاد پیشتون😢

اقدام کردم ،پارتی و پول داره اذیت می‌کنه،شهری که اومدم ۱۲ ساعت فاصله است

پدربزرگش هم پولداره هم راه قانون و با پول قشنگ می‌ره که به نفعش باشه خیییلی اذیتم کردن.حلو ریس کلانت ...

خدا جوابشو بده که یه مادر رو از پسرش جدا کرده،تاوانشو پس میده مطمئن باش برات دعا می کنم ان شالله به حق این ماه عزیز که هرچی خیر و صلاح و مصلحت خودتو پسرته براتون مقدر شه🙏 واقعا نازاحت شدم😥

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

[QUOTE=186891216]اون جاش خوبه اصلا تورو یادش نیست غصه نخور شکایت کن بی شرفا رو پدرشون دربیارن ایکاش وکیل بگیری[/

گرفتم ،حکم هم به نفعم شد اما تا اونجا که میرم بهونه میارن که بچه شعر دیگه س .پنهانش میکنم حلالشون نمیکنم ،تو کلانتری هم گفتم به پدربزرگش الهی داغ ببینی جکرت بسوزه تا زنده ای

عزیزم نگران نباش خودش موقعیتش که جوربشه حتما میاد سراغت،الان چندسالشه؟ خواهرمنم که جدا شد شوهرش بچه ...

الان پسرم ششم دبستان 

خداروشکر که بچه ها برگشتن پیش خواهرت .اینا مرد نیستن نامردان خدا جوابشون و بده

والا دیگه موندم خودم. خانواده شوهر منم مثل ایک خانمن. براشون عادیه که بچهام رو تصاحب کنن و فوق العاد ...

نذار ازت دور بشه چون نمیتونی تحمل کنی انگار قلبت سوراخ میشه.با سیاست نگهش دار

چشم     عزیزم 😢 شما هم برای خوب شدن حالم دعا کن لطفا  دارم دق میکنم

عزیزززم خدا نکنه حالت بد باشه.انشالله که همه خبرها و خوبی ها بیاد سراغت 😘چرا حالت خوب نیست؟