2777
2789
عنوان

حقوق نزدیک ۱۰۰ میلیون یا ۵۰ میلیون برای یه دختر مناسبتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3894 بازدید | 212 پست
اصلا نگران نباشه گرونی بیشتر بشه خوب حقوق و ارزش اموالش هم بیشتر میشه. وقتی دلش با خدا باشه و نخواد ...

نه اینجوری نیست معمولیه نسبت به اطرافیانش 

ولی چون از حساب کتاب و اینا سر درنمیاره نگرانه 

دیروز داشت گریه میکرد آب برق گاز چجوری پرداخت میشه 😐😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مسلمونه دوستت قانون خدا این هست که پسر 2برابردختر ارث میبره.... ...

ولی نکته جالب اینه پدری که در حال مرگ هست و میدونه قراره بمیره حق وصیت و تقسیم اموال به طور کامل نداره...تنها میتونه در مورد یک سوم اموال اون هم با رضایت ورثه وصیت کنه.

آخه شنیدم در صورتی دختر حقوق پدر رو میگیره که درآمد ثابت و مدام نداشته باشه . به نظرم این درآمد می ت ...

عزیزم اینها مال و اموالش هستن 

درامد منطور حقوق دولتی هست 

اگر حقوق از هیچ ارگان دولتی نمیگیره و مجرد هست بله حقوق پدری بهسون میرسه 

ربطی ب میراث و مال و منالشون نداره

اخه این که نمیخواد بالا بکشه  خود پدره میگه همرو میدم به تو  پدر راضی بچه هم راضی گور با ...

بعله...

خاله منم مخ مامان بزرگمو شست و شو هم پولا رو داد به خالم...

حالا به همه هم گفتن که من خوبم و اونیکی خواهرام بدن درصورتی میبینم مامانم چقد خوبه...

دیگه بی انصافی همینه دیگه

🧿میخوام وحشی ، زیباوآزادباشم.. درست مثل دریا⭐🌊☃️
نه اینجوری نیست معمولیه نسبت به اطرافیانش  ولی چون از حساب کتاب و اینا سر درنمیاره نگرانه  ...

عزیزم.پس واحب شد بایه وکیل حرف بزنه.زندگی مستقل رو شروع کنه همه این کارها دستش میاد

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
وای چه بد مطمینید؟

نه اصلا مطمئن نیستم . ولی فکر می کنم دارایی نسبتا خوبه . حالا اگه پدرشون قصد دارن همه خونه ها رو به دختر بدن دختر خودش پیشنهاد بده یکمی هم به برادرش بدن که دلگیری پیش نیاد . چون دارایی نسبتا خوب هست . بعدشم معمولا دارایی دختر رو بعد از ازدواج همسرش ازش میگیره . یعنی همش میشه باد هوا . به نظرم با وکیل صحبت کنن که درآمد ناشی از کرایه اون خونه ها ایا باعث می شه دیگه حقوق پدر بهش ندن ؟

[QUOTE=186107628]اگه مسلمونه دوستت قانون خدا این هست که پسر 2برابردختر ارث میبره.... ... ولی نکته جالب اینه پدری که ...[/QUOTE

تو هیچ اسلام واقعی گفته نشده پسر دو برابر دختر سهم داشته باشه 

اینارو کسایی میگن که سود میبرن این وسط

نه اصلا مطمئن نیستم . ولی فکر می کنم دارایی نسبتا خوبه . حالا اگه پدرشون قصد دارن همه خونه ها رو به ...

اره منصرف شد الان قراره یه چندتا هم به داداشش بده 

یعنی چی اموال دختر رو همسرش میگیره ؟😐😐😐😐

[QUOTE=186107628]اگه مسلمونه دوستت قانون خدا این هست که پسر 2برابردختر ارث میبره.... ... ولی نکته جا ...

به هر حال قانون زندگی تو کشور ایران همینه

مجبور هستید بپذیرید

در ضمن من دانشجو حقوق هستم الکی حرف نمیزنم😊