2777
2789
عنوان

حقوق نزدیک ۱۰۰ میلیون یا ۵۰ میلیون برای یه دختر مناسبتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3895 بازدید | 212 پست
😂

حالا که خندیدی یه سوال ازت بپرسم؟

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

میتونه بگیره داداشه مگه باباش پیش ی وکیل وصیت نامه تنظیم کنه.اونم من شنیدم بازم نیرسه بهش.حقوقشم ک دختره تا ازدواج نکنه میاد براش.ولی ب نظرموخق داداششو نخوره ارزش نداره.حالا ب جه شصت ملیون بگیزه بیست ملیون بازم زندپیش و میچرخوته

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتی اگرم پدرش وصیت کنه و تمام داراییش هم بزنه بنام دخترش پسرش میتونه شکایت کنه و پس بگیره. چون ...

نه وصیت مانع نیست اگر در زمان حیات به نام بزنه همش زو دختر ب عنوان اموال خودش برمیداره در واقع اینطوری میشه ک انگار پدر در زمان مرگش اموالی نداره ک برسه چون ب نام دخترس و قانونا اموال اون محسوب میشه حقوقش هم میرسه بهش، ن ب برادرش که شاغله

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

آفرین من داییم اموال مامان و خالمو بالا کشید و نداد الان سرطان گرفته و داره خرج شیمی درمانیش میکنه

اخه این که نمیخواد بالا بکشه 

خود پدره میگه همرو میدم به تو 

پدر راضی بچه هم راضی گور بابای ناراضی 😐😂

عزیزم بعصی ادما حیف اسم برادره  خیلی اذیتش کردن و از طرفی خودم پدره هم میخواد همه چی به دخترش ...

بدترین برادر هم باشه باز دو سوم این پول حق اونه

اینجوری هم که معلومه اتفاقا دختره خواهر خوبی نبوده

با پدره صحبت کرده و قبول کرده همرو بزنه به نام دختره 

چنین دختری حقشه خیری از زندگیش نبینه و همه فقط برای پولش بیان سمتش. 

بهش بگو دو روز دیگه بابات نیست یه مرد میخوای حامیت باشه،. داواشتو این طور تار و مار نکن. 

اخه اینهمه درس بخونه آخرش بشینه خونه ؟ راهی نیست هم بره سرکار هم حقوق پدر بگیره ؟؟؟

خوب اخه مگه چیکاره میشود ؟ 

عزیزم دیگه حقوقها بهترین اداره دولتی فوقش ۶ تومن . برود لذت برود از زندگیش و پولها ولی خدابیش برادرش حتی اگر ناتنی باشد حق دارد و گناه دارد واقعا این دارد بالا میکشد 

عزیزم حتی اگرم پدرش وصیت کنه و تمام داراییش هم بزنه بنام دخترش پسرش میتونه شکایت کنه و پس بگیره. چون ...

عزبزم داداش مرده میتونه از پس خودش بر بیاد  این خانم یه دختر هست که نه پدر داره نه مادر..

چطور می تونه زندگی کنه به نظرت ؟؟؟؟

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

حقوق باز نشستگی باباش 20-30 میلیون .بازنشسته کدوم ارگان هستند؟ با این حقوق چرا یه دختر نگران اینده ه ...

حالا اینا به کنار قطعا باباش ی سرمایه های دیگه هم داره دیگه...

🧿میخوام وحشی ، زیباوآزادباشم.. درست مثل دریا⭐🌊☃️
عزیزم بعصی ادما حیف اسم برادره  خیلی اذیتش کردن و از طرفی خودم پدره هم میخواد همه چی به دخترش ...

ببینید عزیزم ربطی ب برادر خوب و بد نداره یا اصلا پسر خوب و بد 

بلکه این حق قانونی اون پسره اصلا اون روزی اون پسر بوده ک از طرف خدا ب پدرش داده شده پس نه شرعی نه قانونی پدر بدون رضایت پسرش نمیتونه این کارو بکنه .

من اعتقاد دارم هیچ مردی تو زندگی حق نداره پول من حقوق من چون روزی همه افراد خانواده شامل اون حقوق میشه چه بسا اگر این پدر پسر دار نمیشدن این همه هم روزی نمیومد تو زندگیشون

اخه اینهمه درس بخونه آخرش بشینه خونه ؟ راهی نیست هم بره سرکار هم حقوق پدر بگیره ؟؟؟

چ پول پرستیع لامصب😂😂😂بهش بگو تیک ایت ایزی هانی

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰