2777
2789
عنوان

حقوق نزدیک ۱۰۰ میلیون یا ۵۰ میلیون برای یه دختر مناسبتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3894 بازدید | 212 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درخواست دوستیمو قبول میکنید؟؟؟؟؟؟

حرفی هست میشه همینجا بگید ؟

شرمنده ها ولی اعلان هام زیاده نمیتونم پیدا کنم و از طرفی معمولا زیاد درخواست دوستی قبول نمیکنم 

نمیدونم ..چون نتونسته رشته موردعلاقشو قبول شه و احتمال کار پیدا کردنش قطعی نیست نگرانه ....میگه اگه ...

خدا شفاف بده بابا چقدرچرت و پرت میگی 

اره گرونی ها زیاد میشه دوستت با حقوق ماهی صد میلیون و چند تا خونه باید بره تو جوب زندگی کنه

حرفی هست میشه همینجا بگید ؟ شرمنده ها ولی اعلان هام زیاده نمیتونم پیدا کنم و از طرفی معمولا زیاد در ...

دوستتون چند سالشون هست؟من هم یه دوست دارم در همین شرایط فکر کردم دوست منه کنجکاو شدم.

بله کرابه خونه ها سر جاشون هست  وای حقوق پدرسون بعد از فوتشون میرسه ب دخترشون ب شرطی ک مجرد با ...

آخه شنیدم در صورتی دختر حقوق پدر رو میگیره که درآمد ثابت و مدام نداشته باشه . به نظرم این درآمد می تونه کرایه خونه باشه . یا حتی مثلا اگر شغل ازاد یا مغازه داشته باشه دیگه درآمد دار محسوب می شه و شاغل محسوب می شه . جای دیگه هم خوندم می تونه شاغل باشه اما اگر بیمه براش رد بشه دیگه تعلق نمی گیره . اینه که دقیقش رو نمی دونم.

خوب هم باشد از ارث  حق دارد  ما تو فامیلمون ی خانم خیلی ثروتمند که یعنی شوهرش فقط تادجایی ...

اخه این نمیخواد بالا بکشه خود پدره راضیه

ولی الان منصرف شد با کامنت های دوستان و میگه ولی نمیخوام سهم داداش از من بیشتر شه بلکه نصف نصف شه 

عزیزم بعصی ادما حیف اسم برادره  خیلی اذیتش کردن و از طرفی خودم پدره هم میخواد همه چی به دخترش ...

من که شنیدم ۱۰ درصد اموال فکر کنم میتونه بزنه به نام دختر ش همه اموال نمیشه

نمیدونم ..چون نتونسته رشته موردعلاقشو قبول شه و احتمال کار پیدا کردنش قطعی نیست نگرانه ....میگه اگه ...

اصلا نگران نباشه گرونی بیشتر بشه خوب حقوق و ارزش اموالش هم بیشتر میشه.

وقتی دلش با خدا باشه و نخواد حقی رو ناحق کنه برکت به زندگیش میاد.فقط اگر سبک زندگی تجملاتی نداشته باشه حتی میتونه با پس انداز اموالش رو بیشتر هم کنه.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ