2777
2789
عنوان

حقوق نزدیک ۱۰۰ میلیون یا ۵۰ میلیون برای یه دختر مناسبتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3894 بازدید | 212 پست
عزیزم اینها مال و اموالش هستن  درامد منطور حقوق دولتی هست  اگر حقوق از هیچ ارگان دولتی ن ...

مطمئن هستی عزیزم ؟ منظور اینه که یه شغلی داشته باشه که بیمه رد بشه ؟ در این صورت حقوق نمی دن ؟ اینکه کرایه خونه بگیره باعث نمی شه حقوق پدر ندن ؟ یا مثلا مغازه داشته باشه که کار ازاده و درآمد از مغازه داشته باشه باز حقوق پدر میدن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=186107628]اگه مسلمونه دوستت قانون خدا این هست که پسر 2برابردختر ارث میبره.... ... ولی نکته جا ...

خدا توی قرآن مستقیما راجب این موضوع اشاره کرده

پیشنهاد میکنم اول تحقیق کنید و بعد صحبت کنید ....

به هر حال قانون زندگی تو کشور ایران همینه مجبور هستید بپذیرید در ضمن من دانشجو حقوق هستم الکی حرف ...

مجبوری در کار نیست

این کار خودشو میکنه 😂😂

واقعا دانشجوی حقوق اید ؟من درباره این رشته سوال دارم میشه درخواست دوستی بدم ؟؟

همون مرد میتونه بره کار کنه  نه اینکه دختر کار نمیکنه؟ فوق فوقش ارث نصف بشه نه بیشتر

من نمیدونم شما چند سالتون هست

ولی پیشنهاد میکنم در مورد فهمیدن درست مطلب اینقدر مقاومت نکنی.

قانون زندگی تو این کشور همینه

قانون عوض نمیشه

شما باید خودتون رو  با قانون هماهنگ کنید.

من نمیدونم شما چند سالتون هست ولی پیشنهاد میکنم در مورد فهمیدن درست مطلب اینقدر مقاومت نکنی. قانون ...

نه آخه حرفم اینه هر مشکلی راه حلی داره درسته ؟

الان خیلیا گفتن قانون گفته پسر باید دوبرابر دختر سهم داشته باشه درحالی که اگه پدر به نام بزنه و همه چی نصف نصف شه کسی نمیتونه کاری کنه 

کسی که نمیتونه قبض آب و برقش رو پرداخت کنه چه کاری میتونه از پیش ببره؟؟؟

والا ۱۹ سالشه چه انتظاری دارید ازش ؟حالا کم کم داره یاد میگیره

من خودمم در جریان این کارا نیستم چون هنوز مستقل نشدم 

نه آخه حرفم اینه هر مشکلی راه حلی داره درسته ؟ الان خیلیا گفتن قانون گفته پسر باید دوبرابر دختر سهم ...

عزیزم پدر در شرف مرگه

عملا نمیتونه در مورد اموال تصمیم گیری کنه مگر با رضایت همه ی ورثه

پدرش نمیتونه همه اموال رو بزنه به اسم دخترش حتما رضایت پسر لازمه فکر کنم حقوق پدرشون تا زمانی ک ازد ...

نه .فکر کنم تا زنده هستن اختیار تام اموالشو رو دارن . حتی همه رو می تونن بزنن به نام یه غریبه . ارث وقتی مطرح می شخ که فرد در قید حیات نباشه . فرد زنده اختیار تمام و کمال اموالش رو داره . یعنی پدرشون می تونن همه رو بزنن به اسم دخترشون تا زنده هستن . 

عزیزم پدر در شرف مرگه عملا نمیتونه در مورد اموال تصمیم گیری کنه مگر با رضایت همه ی ورثه

از لحاظ عقلی که سالمه 

وصیتشم کرده قبلا 

یعنی نمیشه؟ای بابا باید بره پیش وکیل من هرچی میپرسم بدتر گیج میشم