اانتی اکسیدانه قویع مورد تایید fdaوgmpک ملانین پوست و کاهش میده باعث روشن شدن و سفید شدن پوست میشه تمومه لکه هارم از بین میبره کارایی کبدم بهتر میکنه سیستم ایمنی بدن رو هم تقویت میکنه ضد سرطانم هست
وارد کننده کپسول و آمپول گلوتاتیون از کره و تایلند مستقیم.دارای مجوز و تاییدیهFDAوGMPبرای سفیدی بدن و صورت و از بردن تمام لکه های پوستی دارای تاییدیهFDAوGMP
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قیمتا با توجه به نوعش متفاوته و برحسب دلار محاسبه میشه و با احتساب هزینه باربری خصوصی پیام بدید خدمتتون عرض کنم عزیزم
وارد کننده کپسول و آمپول گلوتاتیون از کره و تایلند مستقیم.دارای مجوز و تاییدیهFDAوGMPبرای سفیدی بدن و صورت و از بردن تمام لکه های پوستی دارای تاییدیهFDAوGMP
راست میگه با با برادر من اموزشی سربازیشو تو تهران بود وقتی برگشت،خیلی رنگ پوستش سفید شده بود واقعا اب خوبی داره بر خلاف اب اینجا که اگر برف هم باشی زغال سیاهت میکنه😵😵
شمال و تهران و جنوب نداره همه مدل همه جا پیدا نیشه ب نطرم سفید بودنم ب نطرم برتری نیست نمیدونم چرا ...
حالا مگه من چیز بدی گفتم؟
وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰ تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی