2777
2789
عنوان

خانمای تهرانی چی استفاده میکنین خیلی پوست صورت و دستوپاتون سفیده

| مشاهده متن کامل بحث + 5686 بازدید | 68 پست
چی هس

هم بصورت کپسوله هم امپول 

اانتی اکسیدانه قویع مورد تایید fdaوgmpک ملانین پوست و کاهش میده باعث روشن شدن و سفید شدن پوست میشه تمومه لکه هارم از بین میبره کارایی کبدم بهتر میکنه سیستم ایمنی بدن رو هم تقویت میکنه ضد سرطانم هست 

وارد کننده کپسول و آمپول گلوتاتیون از کره و تایلند مستقیم.دارای مجوز و تاییدیهFDAوGMPبرای سفیدی بدن و صورت و از بردن تمام لکه های پوستی دارای تاییدیهFDAوGMP

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمت؟

قیمتا با توجه به نوعش متفاوته و برحسب دلار محاسبه میشه و با احتساب هزینه باربری  خصوصی پیام بدید خدمتتون عرض کنم عزیزم

وارد کننده کپسول و آمپول گلوتاتیون از کره و تایلند مستقیم.دارای مجوز و تاییدیهFDAوGMPبرای سفیدی بدن و صورت و از بردن تمام لکه های پوستی دارای تاییدیهFDAوGMP
والا من خوزستانیمم سفیده و صافه پوستم🤣

خوب تو جنوب سبزه هم زیاده ولی تو ترکا و شمالیا اکثرا سفیدن . شمالیا تپلی و سفید ترکا لاغر و سفید 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

راست میگه با با برادر من اموزشی سربازیشو تو تهران بود وقتی برگشت،خیلی رنگ پوستش سفید شده بود واقعا اب خوبی داره بر خلاف اب اینجا که اگر برف هم باشی زغال سیاهت میکنه😵😵

خب از تهرانیا پرسیده بقیه شهرها رو دوس نداشته بدونه جرا سفیدن چرا حمله کردین 😂😂😂

من دانشجوی کرمان بودم خیلیم رعایت میکردم باز پوستم سوخته بود همه میگفتن برنزه کردی ..فک کنم شهرهای کوهستانی  نسبت ب کویری افتاب ملایمتری داره 

هم بصورت کپسوله هم امپول  اانتی اکسیدانه قویع مورد تایید fdaوgmpک ملانین پوست و کاهش میده باعث ...

اثرش موقته دیگه

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
شمال و تهران و جنوب نداره همه مدل همه جا پیدا نیشه ب نطرم سفید بودنم ب نطرم برتری نیست نمیدونم چرا ...

حالا مگه من چیز بدی گفتم؟ 

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی