2777
2789
عنوان

خانمای تهرانی چی استفاده میکنین خیلی پوست صورت و دستوپاتون سفیده

| مشاهده متن کامل بحث + 5690 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان تهرانیا میگن ژن خوب😂انگار نیویورکه

اگه سفید میخوای دخترای ترک و شمالی که سفیدترن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
دیدین یکیو بعد مدتها میبینین خیلی سفید شده نمیگه چیکار کرده  فقط گلوتاتیون مصرف کرده  ک ...

چی هس

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

حتی ناحیه خصوصی ام روشن میکنه  یه انتی اکسیدان قویه ک ملانین رو کاهش میده پوست یکدست و صاف و سفید میشع البته سفیدیش بستگی به دوره مصرفتون داره سوالی داشتبن خصوصی درخدمتم خوشگلم

وارد کننده کپسول و آمپول گلوتاتیون از کره و تایلند مستقیم.دارای مجوز و تاییدیهFDAوGMPبرای سفیدی بدن و صورت و از بردن تمام لکه های پوستی دارای تاییدیهFDAوGMP
الان تهرانیا میگن ژن خوب😂انگار نیویورکه اگه سفید میخوای دخترای ترک و شمالی که سفیدترن

الان یه سری هم میان میگن تهران خیلی ام بهتر از نیویورکه🙄😁

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

مگه فقط تهرانیا سفیدن این چه سوالیه

شمالیا سفید برفین

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
الان تهرانیا میگن ژن خوب😂انگار نیویورکه اگه سفید میخوای دخترای ترک و شمالی که سفیدترن

والا من خوزستانیمم سفیده و صافه پوستم🤣

تنها کسی که لازم است او را شکست دهید ، همان کسی است که دیروز بوده اید