2777
2789
عنوان

خانمای تهرانی چی استفاده میکنین خیلی پوست صورت و دستوپاتون سفیده

| مشاهده متن کامل بحث + 5686 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیرم اصلا منظورم بدنیود کلا تایید کردم حرفتو تهران و جای دیگ نداره 

اره واقعا هم

از همه مهم تر به قول خودت سفیدی و سبزه بودنو اینا اصلا مهم نیست ، فقط شعور ، شخصیت

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

آبش که خوبه من میرم شهرای دیگه حس میکنم سبزه شدم برمی گردم خونه سفید میشم اما گذشته از این مراقبت از پوست خیلی مهمتره از محل سکونته به جای کرم پودر ضدآفتاب استفاده کن ماسکای طبیعی مث آب برنج آب خیار گلاب اینا روتین منه خیلیم جواب داده

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔
احیانا فروشنده نیستی؟تبلیغ میکنی.🙄

من امضام نوشته برادرم وارد کننده هستن عزیزم ولی با توجهدبه تاپیک جواب دادم شاید سوال خیلیا باشه و اینک فقط تبلیغ نیست خوشگلم خیلی از دوستان از داخل نینی سایت خرید کردن و راضی بودن حتی من شناختی از قبل ازشون نداشتم

وارد کننده کپسول و آمپول گلوتاتیون از کره و تایلند مستقیم.دارای مجوز و تاییدیهFDAوGMPبرای سفیدی بدن و صورت و از بردن تمام لکه های پوستی دارای تاییدیهFDAوGMP
عزیزم عکس قبل و بعد پوست نداری؟

خصوصی پیام بدین گلم واتساپ براتون بفرستم

وارد کننده کپسول و آمپول گلوتاتیون از کره و تایلند مستقیم.دارای مجوز و تاییدیهFDAوGMPبرای سفیدی بدن و صورت و از بردن تمام لکه های پوستی دارای تاییدیهFDAوGMP