2777
2789

سلام بچه ها من ۲۷سالم ۵ سال ازدواج کردم شوهرم رو با عشق انتخاب کردم تقریبا زندگی خوبی هم دارم با شوهرم سر یه چیز پیش پا افتاده دعوا کردم بهم گفت برو خونه بابات منم اومدم الان ۱۲ روز نه زنگی زده نه سراغی ازم گرفته البته خانوادش بهم زنگ زدن سراغمم اومدن ولی من که با اونا دعوا نکردم که باهاشون برم امروز هم نتایج استخدامی رو زدن و رد شدم خیلی داغونم هیچی آرومم نمیکنه میگید چیکار کنم یکم آرامش بگیرم و شوهرم سراغم بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا نباید از اول میومدی اون عصبی بوده یه چیزی گفته 

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚

اخه با یه دعوای ساده این وضعیت پیش نمیاد 

و قطعا هر دوتون یه پیش زمینه ای براش داشتید.

لجبازی نکن عزیزم 

زنگ بزن بهش با هم برید بیرون حرف بزنید 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
ای بابا نباید از اول میومدی اون عصبی بوده یه چیزی گفته 

مبدونم وقتی عصبی میشه میگه برو خونه بابات ولی انقد مغرور بیشعور میدونم خودش الان از من داغون تر ولی سراغم نمیاد

اون گف تو چرا رفتی😢

میگفتی من جام راحته و زندگیمم دوس دارم تو ناراحتی برو😕

اگه خونوادش اومدن سراغت بگو اونی که باید میومد نیومده شما زحمت کشیدید ولی انگار از نبودم راحته و منم مزاحم تنهاییش نمیشم

اگه خونوادش فهمیده باشن بهش میگن ک خودش بیاد دنبالت

آزمون استخدامی هم ناراحت نباش.دخترخاله ی من ۱۰ سال آزمون استخدامی داد قبول نشد ،پسرخالم ۵ ۶ سال.

فقط برا پول گرفتنه این آزمونا

قضاوت کار خداس و زمان همه چی رو حل میکنه.حرص نخوریم