2777
2789
عنوان

دلم وحشتناک گرفته حتی نمیتونم با کسی درد دل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 36 پست
حالا غرورتو بذار کنار بهش پیام بده بعدم مسئله ب خوبی حل شد اینجا بگو ما هم خوشحال بشیم

اوضاع بدتر میشه اگه بهش پیام بدم همیشه خودش که آروم میشد میومد از دلم درمیورد ولی این دفعه خیلی عصبی بود فکر نکنم حالا حالا آروم بشه هر چی سوره و دعا بود خوندم ولی هیچ فایده ای نداشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی

نری ک بری اشتباه منوکردی یبارمن اوایل گف پاشوبروخونه بابات من نمیرفتم بزوربردم مادرشدهرم اینااومدن بابااشتی کنید من خرشدم خودم رفتم خونه اشتی کردم گف واسه چی اومدی😐💛هیچی‌نگفتم

خلاصه ازون ب بعد همیشه من بایدبرم اشتی😒🤕🧐

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛

دختر برای چی از خونت میزنی بیرون همین دلیل اصلی جدایی بین زوجینه این دیگ براش عادی شده بعد هر دعوا میگ برو خونه بابات براشم مهم نیست بمون ت خونت باهاش حرف نزن ولی تحت هیچ شرایطی زن نباید از خونه شوهر بره

اللهم عجل ولیک‌الفرج امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی ؟! :)اگه داری امضامو میخونی میشه برای عاقبت به خیری و حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍🤲🏻
دختر برای چی از خونت میزنی بیرون همین دلیل اصلی جدایی بین زوجینه این دیگ براش عادی شده بعد هر دعوا م ...

عزیزم این موضوع برا دو ماه پیش خداروشکر همه چیز حل شد کلی هم پشیمون بود رابطمون از قبل هم خیلی بهتر شده