سلام بچه ها من ۲۷سالم ۵ سال ازدواج کردم شوهرم رو با عشق انتخاب کردم تقریبا زندگی خوبی هم دارم با شوهرم سر یه چیز پیش پا افتاده دعوا کردم بهم گفت برو خونه بابات منم اومدم الان ۱۲ روز نه زنگی زده نه سراغی ازم گرفته البته خانوادش بهم زنگ زدن سراغمم اومدن ولی من که با اونا دعوا نکردم که باهاشون برم امروز هم نتایج استخدامی رو زدن و رد شدم خیلی داغونم هیچی آرومم نمیکنه میگید چیکار کنم یکم آرامش بگیرم و شوهرم سراغم بیاد
حالا غرورتو بذار کنار بهش پیام بده بعدم مسئله ب خوبی حل شد اینجا بگو ما هم خوشحال بشیم
اوضاع بدتر میشه اگه بهش پیام بدم همیشه خودش که آروم میشد میومد از دلم درمیورد ولی این دفعه خیلی عصبی بود فکر نکنم حالا حالا آروم بشه هر چی سوره و دعا بود خوندم ولی هیچ فایده ای نداشت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛
دختر برای چی از خونت میزنی بیرون همین دلیل اصلی جدایی بین زوجینه این دیگ براش عادی شده بعد هر دعوا میگ برو خونه بابات براشم مهم نیست بمون ت خونت باهاش حرف نزن ولی تحت هیچ شرایطی زن نباید از خونه شوهر بره
اللهم عجل ولیکالفرج امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی ؟! :)اگه داری امضامو میخونی میشه برای عاقبت به خیری و حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍🤲🏻