2777
2789
عنوان

دلم وحشتناک گرفته حتی نمیتونم با کسی درد دل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبدونم وقتی عصبی میشه میگه برو خونه بابات ولی انقد مغرور بیشعور میدونم خودش الان از من داغون تر ولی ...

حالا که خانواده اش اومدن خوبه تو هم باید میرفتی اگه دلت تنگ شده🤷🏻‍♀️درضمن اون اگه مغروره حالا حالا نمیاد 

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚

عزیزم تو زندگی مشترک ک تعهد دادید هم کس و همه زندگی هم باشید این غرور لعنتی دیگه چیه

مگه دوس پسر و دوس دختر همید ک برا هم کلاس و غرور بذارید

بخدا برعکس شده اینجا زن و شوهرا برا هم غرور دارن

ولی دوس پسر و دوس دخترا نه

درک میکنم اما عشق من الان ۲۰ روزه قهره 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ جای من بو‌دی چیکار میکردی؟🤦🏻‍♀️

انقد ذهنم درگیر که دارم روانی میشم من بدون اون حتی خوابمم نمیبره این چند شب اصلا درست نخوابیدم

اسی رک بگم تو ک اینقد راحت سر حرفی زندگیتو ول کردی و اومدی انتظار نداشته باش فردا روز شوهرت دلبسته یکی دیگه نشه

اگه واقعا زندگیتو دوس داری باید با چنگ و دندون نگه اش داری

انقد ذهنم درگیر که دارم روانی میشم من بدون اون حتی خوابمم نمیبره این چند شب اصلا درست نخوابیدم

منم تا ۲ هفته نتونستم بخوابم الان دیگه میتونم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ منتظرم بیاد منت کشی 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اسی رک بگم تو ک اینقد راحت سر حرفی زندگیتو ول کردی و اومدی انتظار نداشته باش فردا روز شوهرت دلبسته ی ...

از این لحاظ که مطمئنم ازش چون آدمی نیست که اهل این حرفا باشه 

خب دعواتون سر چی بود

خونه داداشش یه چیزی تو جمع گفت منم اخم کردم چون نباید میگفت اومدیم خونه گفت دلیل چشم و ابرو رفتنت چی بود بحث بالا گرفت داد و بیداد کرد کلا این مدلی سر چیزای الکی ناراحت میشه گفتم بیام شاید درس عبرت بشه براش دیگه الکی ناراحت نشه مثل اینکه بی فایده بوده

خونه داداشش یه چیزی تو جمع گفت منم اخم کردم چون نباید میگفت اومدیم خونه گفت دلیل چشم و ابرو رفتنت چی ...

وای حالا یه چیزی گفت سیاست داشته باش

وقتی ارومه بهش بگو

تو ک میدونی شوهرت زود جوش میاره ب وقتش حرفاتو بزن

یه جورایی یاد بگیرو خرش کن

وای حالا یه چیزی گفت سیاست داشته باش وقتی ارومه بهش بگو تو ک میدونی شوهرت زود جوش میاره ب وقتش حرف ...

آره خودم مقصرم دوست داره تو جمع بهش احترام بذارم و از اینکه اونا فهمیدن ناراحت شده 

آره خودم مقصرم دوست داره تو جمع بهش احترام بذارم و از اینکه اونا فهمیدن ناراحت شده 

حالا غرورتو بذار کنار بهش پیام بده

بعدم مسئله ب خوبی حل شد اینجا بگو ما هم خوشحال بشیم