سلام بچه ها من ۲۷سالم ۵ سال ازدواج کردم شوهرم رو با عشق انتخاب کردم تقریبا زندگی خوبی هم دارم با شوهرم سر یه چیز پیش پا افتاده دعوا کردم بهم گفت برو خونه بابات منم اومدم الان ۱۲ روز نه زنگی زده نه سراغی ازم گرفته البته خانوادش بهم زنگ زدن سراغمم اومدن ولی من که با اونا دعوا نکردم که باهاشون برم امروز هم نتایج استخدامی رو زدن و رد شدم خیلی داغونم هیچی آرومم نمیکنه میگید چیکار کنم یکم آرامش بگیرم و شوهرم سراغم بیاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مبدونم وقتی عصبی میشه میگه برو خونه بابات ولی انقد مغرور بیشعور میدونم خودش الان از من داغون تر ولی ...
حالا که خانواده اش اومدن خوبه تو هم باید میرفتی اگه دلت تنگ شده🤷🏻♀️درضمن اون اگه مغروره حالا حالا نمیاد
❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨👩👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
خونه داداشش یه چیزی تو جمع گفت منم اخم کردم چون نباید میگفت اومدیم خونه گفت دلیل چشم و ابرو رفتنت چی بود بحث بالا گرفت داد و بیداد کرد کلا این مدلی سر چیزای الکی ناراحت میشه گفتم بیام شاید درس عبرت بشه براش دیگه الکی ناراحت نشه مثل اینکه بی فایده بوده