2777
2789
عنوان

با سیب های اضافه چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2015 بازدید | 63 پست

کمپوت. سیبارو پوست بکن هسته هاشو بگیر بعد به ازای هر لیوان آب دوقاشق شکر بریز. بجوشون جوش اومد زیرشو کم کن سیبارو بریز توش با یذره گلابو آبلیمو  وقتی سیبا کمی نرم شد خاموش کن بریز تو شیشه خنک شد بزار یخچال خیلی هم میمونه

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
کمپوت کن منم عصریه سیبهای مونده عید رو کمپوت کردم بچهام عاشقشن ویا ورق ورق نازک کن بزار جای تمیز در ...

بعد این که برگه ها آماده ها شد ، چای رو چجوری میذاری؟

دم میکنی ؟

می جوشونی ؟

چیز دیگه ای هم داخل قوری میریزن ؟

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب ها تون رنده کنید بزارید خشک بشه مثلا روی شمعک بخاری یا جلو آفتاب بعد که خشک شد به همراه مثلا یک به که اونم باید رنده و خشک کنید وقتی سیب و به خشک شدن هر دو رو با هم‌روی حرارت خیلی کم گاز تفت بدید به مدت چند ساعت فقط نباید بسوزه رنگش تغییر میکنه بعد خاموش کنید سرد که شد گل محمدی قاطی کنید به عنوان چایی استفاده کنید دم نوش به سیب

کمپوت کن منم عصریه سیبهای مونده عید رو کمپوت کردم بچهام عاشقشن ویا ورق ورق نازک کن بزار جای تمیز در ...

برای چای سیب اندازه قطعه های سیب چقدری خشک کنم؟

یکسری خشک کردم انقدر نازک کرده بودم از سینی جمع نمیشد

میشه آموزش بدی و چند وقت تو یخچال میمونه؟

درش رو خوب ببندی ۶ماه

سیب رو هراندازه که دوست داره برش بده

بعد شیره درست کن ۴لیوان شکر ۲لیوان آب رو بزار بجوشه یه ق مرباخوری آب لیمو ویکم زعفران و۴قاشق غ گلاب بریز توش

وقتی جوشید سیب ها رو بریز توش یه ساعت درش رو بزار با شعله ملایم بپزع، بعد خاموش کن خنک که شد بریزش تو ظرف در دار

میشه آموزش بدی و چند وقت تو یخچال میمونه؟

سیب ها رو ریز کن زیادم‌ ریز نباشه"بعد با اب و شکر و گلاب بزار یک ساعت بپزه بعداز یکساعت زیرشو خاموش کن"تا پنج روزم‌ میمونه

من همیشه همین طوری درست میکنم خیلی خوشمزه میشه

گناه دارم سرکارم نذارید یه نفر گفت مربا هویج درست کنم😂

عزیزم دکتر برای انحراف بینی پیدا کردی؟ 

منم مشکل تورو دارم با این تفاوت که مال من حسابی گوشتیه نوری یحیوی رجایی هیچکدوم قبولم نکردن چون نوری یحیوی عمل بسته انجام میدن رجایی هم بینی کم‌کار قیول میکنه

کیسهای مثل من و شما باید بریم پیش جراحی که‌عمل باز میکنه 

فردا قراره برم پیش سامی ببینم قبولم میکنه

عزیزم دکتر برای انحراف بینی پیدا کردی؟  منم مشکل تورو دارم با این تفاوت که مال من حسابی گوشتیه ...

سلام من امروز پیش دکتر کمال هادی رفتم

برام طراحی کرد

ویزیت ۸۰ تومن و طراحی ۱۲۰تومن میگیره همونموقع طراحی رو میکنه. بینی گوشتی و سخت و ترمیمی هم انجام میده.

مال من تیغه استخوانی و نوک کمی گوشتیه گفت عمل دماغم ۲۸ تومن میشه عمل پایه ۱۸ تومن و ۱۰ تومن هم برای قرینه کردن سوراخ‌ها. توی طراحی نیمرخم رو دوست نداشتم.

حارا میخوام نوری و یحیوی رو هم برم. دلم با نوری هست با اون عمل کنم.

امروز یه دختره پیش دکتر هادی عمل کرده بود بعد ۳روز اومده بود تامپون بکشه اون گوشتی بود و ۳۶ تومن داده بود. دکتر نوری هم بهش گفته بوده ۳۸ تومن.

بعد گفت پیش نوری رفته گفته ۵۰،۵۰ هست عملت و منشی اش منصرفشون کرده از عمل پیش دکتر نوری.