2777
2789
عنوان

نامزدم میگه پولتو بذار با هم خونه بخریم‼️خانمای متاهل بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 18528 بازدید | 424 پست
بگو اختیار ماشین و کاراش و خرید و فروشش با پدرممشخص پدر زحمت کشی داری ک با این اوضاع خودش ماشین و اخ ...

من نزدیک ۳۰۰ میلیون کمک پدرم کردم اجاره هم من میدم پول خودمو بردارم بقیه شو براشون خونه بخرم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون میگم مگه وظیفه منه خونه بخرم ؟ میگه ۳ دنگ ۳ دنگ

یه بهانه بیار

خیلی خوبه سه دانگ بزنه به نامت

اما اول زندگی

البته که شما هنوز واردش هم نشدیم

یه کم ریسکه

من شاغل بودم یه همکار داشتیم خیلی عاقل بود

همیشه به من می‌گفت تا چند سال اول که زندگی ت جا نیفتاده همیشه پس انداز داشته باش

خودش یه خونه داشت که همسرش نمیدونست 

در نهایت میگه و طرف هم میفهمه

منتهی اول زندگی هنوز خیلی آدمها خودشون و نشون ندادن 

عزیزم این کارو نکن پولتو برای خودت نگه دار ماشینتو برای خودت نگهدار طلاهاتو برای خودت نگه دار سرمای ...

اینو باید قاب کرد گذاشت رو دیوار

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
پولو بذا بانک وام بگیر س خونه بگیر ب نان خودت بده مستاجر اگه هم میخوام کمک مادر پدرت باشی کرایه اون ...

پس با این شریکی خونه نخرم؟ هی هم‌میگه ماشین برا چیته بیا خونه بخریم

منم همینو میگم مگه وظیفه منه خونه فراهم کنم؟ ولی روم نمیشه بهش بگم آدم محترمیه ج کنم

آدم محترمه واقعا

اگر محترم بود رو داشته های شما حساب نمیکرد 

مثلاا قراره مردت باشه هنوزم که جلو نیومده تعیین تکلیف هم میکنه

وام ازدواج هم مگه چقدره ۳۰۰ تومن