2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام آدم برفیییبه نظرت من چه جور ادمیم؟با اون شخص وارد رابطه میشم؟

یه آدم خاکی و خیلی بی ریا . خاکی نه اینکه خاکی معمولی . یه انسان خیلی با جنبه و استثنایی . ولی بعضی جاها یه مقدار باید برای بعضیا جدی بشی . جدی تو هم خاکیه ‌. پیش اون شخص یه مقدار کمتر خاکی باش . پیش اونی که مد نظرته یه ذره مغرور باشی به هدفت میرسی . 

من با امیر وارد رابطه میشم؟اگه اره کی و چطوری؟الان حسی بهم داره؟بهم فکر میکنه ایاتوروخدا بکو که داغو ...

من فقط بهت یه پیشنهاد میکنم که اسم هر کی به شخصیتش میاد . گفتی امیر بود ؟ با احتیاط پیش برو . بیخود نیست که اسم امیرها بد در رفته . 

من فقط بهت یه پیشنهاد میکنم که اسم هر کی به شخصیتش میاد . گفتی امیر بود ؟ با احتیاط پیش برو . بیخود ...

ممنون اره امیر

میشه لطفا حواب سوالامو بدی 😭😭😭😭🥲🥲🥲

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
ادم برفی جان درموردهانیه چی حس میکتی باشوهرش مرتضی زندگی دارن یاطلاقه ؟؟؟

هانیه یه ویژگی داره که نادیده ش گرفته . زندگی مشترک همیشه اولش شیرینه و دو طرف برای هم جذابیت دارن . بعد از یه مدت برای هم عادی میشن . هانیه این ویژگی رو داره که دوباره مثل روزهای اول جذاب باشه . یه مقدار تمرکز داشته باشه و بخواد میتونه . 

من فقط بهت یه پیشنهاد میکنم که اسم هر کی به شخصیتش میاد . گفتی امیر بود ؟ با احتیاط پیش برو . بیخود ...

گلم ۳۵ سالمه،حدودا۳ سال بیشتره جدا شدم،خواستگار

جدیدم تا حالا ازدواج نکرده آدم خوبیه،ولی دلم نیست

،،خواستگار باب دلم دارم؟چه طوری آشنا میشم؟