2777
2789
عنوان

با سیب های اضافه چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 63 پست
سلام من امروز پیش دکتر کمال هادی رفتم برام طراحی کرد ویزیت ۸۰ تومن و طراحی ۱۲۰تومن میگیره همونم ...

عزیزم اون خانم بینیش خوب شده بود ۳۶ تومن داده یود؟ 

آره من حضوری رفتم مال منم منشی آشغالش پیچوندم 

وگرنه خود دکتر گفت بعد از چندجا که رفتی مساوره تگه خواستی دوباره بیا پیش خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون خانم بینیش خوب شده بود ۳۶ تومن داده یود؟  آره من حضوری رفتم مال منم منشی آشغالش پیچو ...

من بعد تامپون کشیدنش رو‌ندیدم

در کل دکتر هادی کارش خوبه

ولی نوری بنظرم ظریفکار تر هست اونم چون گوشتی عمل نمیکنه طبیعیه استخوانی ها خود درمیان.

چه روزایی دکتر نوری مطب هست؟

بنظرت بی نوبت برم منشی اش میزاره برم دکتر ببینتم؟

تو واتس اپ جواب نداد بعد عکس

من بعد تامپون کشیدنش رو‌ندیدم در کل دکتر هادی کارش خوبه ولی نوری بنظرم ظریفکار تر هست اونم چون گوش ...

منشی هاش بداخلاقن 

فکر نکنم بدون هماهنگی بذارن 

عکس فرستادم گفت کیس عملت ۵۰ درصده حضوری رفتم ۵ ۶ ماه تو نوبت بودم برام دکتر سیتی اسکن نوشت انجام دادم جوابشو اومدم تو واتس فرستادم میخوند ولی ج نمیداد زنگ زدم مطب منشی گفت دکتر شمارو رد کرده😖