2777
2789
عنوان

با سیب های اضافه چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 63 پست

کمپوت کن منم عصریه سیبهای مونده عید رو کمپوت کردم بچهام عاشقشن

ویا ورق ورق نازک کن بزار جای تمیز درمعرض نور و هوا بخشکن بعد بیار با گلاب تفت بده چای سیب 

ویامرباسیب کن پوستشون رو بکن با آب بپزه بعد شکر و چوب دارچین و هل اضافه کن بزار غلیظ بشه و قوام بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خشک کن

مربا

کمپوت

ژله سیب و نعنا

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
چه جوری خشک کنم؟ یه بار اومدم خشک کنم همه اش چسبیده بود کف سینی کنده نمیشد😞

همه رو نازک و یکم از نگینی بزرگتر ریز کن

بچین تو سینی بذار رو بخار سماور یا شوفاژ 

چند روزی بمونه بعد خشک میشه و خودش راحت جدا میشه

بعدشم با شعله ی خیلیییی کم بذار تو تابه رو گاز  چند ساعتم اونجا ک قشنگ خشک استخونی بشه

چه جوری خشک کنم؟ یه بار اومدم خشک کنم همه اش چسبیده بود کف سینی کنده نمیشد😞

رو پارچه

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
نمیشه اموزش بدی؟

چرا نشه عزیزم- سیب هاتو به قطعه های کوچیک خرد کن جوری ک وقتی جوش میخوره له نشن- بزار نیم ساعت روی حرارت بجوشه یکم ک له شدن و پخته شدن شکر بریز داخلش یک لیوان متوسط - زعفرون دم کرده بریز داخلش - یکم گلاب و  چوب دارچین بذار داخل مرباسیب بجوشه اخر دست درش بیار - حالا دبگه آمادست بذارید خنک بشه و بریزید داخل شیشه و بذارید داخل یخچال

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

کمپوت

من این امضارو از یه کاربر برداشتم عالی بود جان مادر نمی آیی؟؟چین های پیشانی مادر به تعداددلخواهت نرسیده؟؟جان مادر......میدانی تصمیم دارم وقتی به دنیا آمدی یا حتی در دلم جوانه زدی و کلبه ی احزانم را گلستان کردی چه صدایت کنم؟(ستیا.محمد)جان مادر راستی  جایت خوب است.دلت برای نوازش های مادرانه تنگ نیست که نمی آیی؟جان مادر جان جانانم چه لذت بخش است وقتی حس میکنم تو هستی ودست روی شکمم بگذارم ..وبگویم جان مادر.عشق مادر خانه سوت وکور است نمی آیی ؟؟چه زیباست در جمع باشم وتو فریاد بزنی مامان وبگویم جان مادر خدا در نزدیکی توست؟؟؟اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی بگو مادرم منتظر من است .اجازه بگیر وبیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم برایت آشیانه بسازم تا آرزوی عشقم برآورده شود وبابای تو شود راستی جان مادراز الان باید بگویم باید به همسرم باباجون بگی جان مادر پیشانیت را بوسیدن آرزویم شده وقتی که بدنت چند روز شسته نشده باشد و بوی شیر بدهی ولباس نوزادی به تن کنی دلم می خواهد ماچی  از بین دوابرویت بزنم وبگویم خدایا شکر .آخ که قلبم تیر میکشد به آن لحظه فکر میکنم.تنم می لرزد.من دوستت دارم حتی الان که ندارمت. من عاشقت هستم جان مادر .مرا رها نکن از این همه گریه های شبانه خسته شده ام  دیگر توانی برایم نمانده !!!!تورا میخوام جان مادر