2777
2789
عنوان

کاش باردار نبودم.دلم میخواد خودکشی کنم یا طلاق بگیرم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 87 پست
بزاربچه ات به دنیابیاد شایدمعجزه بشه توزندگیت

خدا کنه.دعا کن برام.دلم خیلی شکسته.سیر شدم از زندگی.دلم برای بچم میسوزه.چون همش حال روحیم بده و با گریه روز و شبام سر میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزار کسی بهت ظلم کنه، خانوادتو در جریان بزار 

خانوادم هیچکار نمیکنن.اینا خیلی شارلاتان ان.میگن بخوای نخوای همینه.دختر واسه پسرمون زیاده.شوهرمم خام میشه

[QUOTE=184151809]عزیزم تلاشت بکن اصلاخسته نشو ببین 

هر کاری کنم باز ازم ناراضیه.دستم نمک نداره.هر کاری کنم کمه براشون کلا انتظارات و توقعات ماورایی دارن.دیگه نمیدونم چیکار باید میکردم ک نکردم واسشون

خوب چراا اول تصمیم به جدایی نگرفتی

چن بار رفتم خونه پدرم ولی همه گفتن جدا بشی بده و آبرو میره و...تحمل کن درست میشه...بچه بیار...خودشون بعد اومدن دنبالم که قراره خوب بشه ولی بدتر شد بهتر نشد

عزیزم قدربچه توبدون خدابهت هدیه داده 

میدونم آره فقط واسه اونه دارم تحمل میکنم وگرنه الان صدبار خودمو کشته بودم.گربه میکنم انگار میفهمه انقد تکون میخوره که بگه من هستم.جیگرم آتیش میگیره

عزیزم بیشتر مشکلات بخاطر اینه که پیش مادر شوهرت هستی من بجای مامانت باشم میرم با دامادم صحبت میکنم میگم دخترم و میبرم پیش خودم تا روزی که زندگی مستقل داشته باشی معلومه اونجا تنها گیرت آوردن هر کدوم یه جور اذیت میکنن