اره بخدا بدتر شاید چون میدونهدیگه پام اینجا بنده هر رفتاری رو باهام میکنه.حرف میزنم گوش نمیکنه.خودش ک اصلا باهام صحبت نمیکنه.کلا منو به حساب نمیاره.فقط بهم امر و نهی میکنه
اینا که باهات بد رفتاری میکنن پس برا چی بهشون رو میدی اونا فکر کردن خدای نکرده هیچی حالیت نیست وگرنه آدم با کارگر خونه اینجوری نمیکنه عزیزم زیاد بهشون بها نده بهتر میشن بخدا دختر من بودی یک ساعت نمیزاشتم اونجا باشی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره.کاش جدا بشم بتونم راحت زندگی کنم.همش ترس این و اون رو نداشته باشم.راست برم چپ بیام میترسم ازم ایراد بگیرن و یه دعوا درست کنن.از هر چیز بیخودی مشکل میسازن
همین مردمی که میگی مگه میان ازت بپرسن چه مشکلی داری که خواسته باشن ایراد گیرن به عوض توباشم 1دیقه واینمیستم میرم خونه بابام طلاقم میگیرم هرکی هم چیزی گفت دهنشوچاک میدم
کاش یکی پناهم بود منو نجات میداد.بخدا با ۲۰سال سن انقد زجر کشیدم که دلم مرگ میخواد
خدا نکنه منم اول زندگی خیلی سختی کشیدم انگاری داری زندگی من رو میگی ولی شوهرم خیلی مهربون و خوب بود خدا خواست مستقل شدیم شمام یکم رو خودت کار کن اصلا بهشون باج نده هر کار اشتباه میکنن گلایه کن به روشون بیار