2777
2789
عنوان

کاش باردار نبودم.دلم میخواد خودکشی کنم یا طلاق بگیرم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 87 پست
حتا الان که بارداری هم ؟؟

اره بخدا بدتر شاید چون میدونهدیگه پام اینجا بنده هر رفتاری رو باهام میکنه.حرف میزنم گوش نمیکنه.خودش ک اصلا باهام صحبت نمیکنه.کلا منو به حساب نمیاره.فقط بهم امر و نهی میکنه

آره بخدا صبح پا میشم ظرف بشور ایوان بشور غذا بپز چای بزار کاری روستا.برام سنگینه بعضی کارا ولی بازم ...

اینا که باهات بد رفتاری میکنن پس برا چی بهشون رو میدی اونا فکر کردن خدای نکرده هیچی حالیت نیست وگرنه آدم با کارگر خونه اینجوری نمیکنه عزیزم زیاد بهشون بها نده بهتر میشن بخدا دختر من بودی یک ساعت نمیزاشتم اونجا باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیداا ولی من تاحالا آدم به این ضعیفی ندیدم یکم به خودت بیا این چه وضعیه به نظرمن اگه یه شوهرخوب ...

آره میدونم درست میگی.لطف بیجا هر آدمی رو هار میکنه.دیگه هر کاری کنم به چشمش نمیاد.

مردم بیخودکردن خودشون هزارجورکارمیکنن

آره.کاش جدا بشم بتونم راحت زندگی کنم.همش ترس این و اون رو نداشته باشم.راست برم چپ بیام میترسم ازم ایراد بگیرن و یه دعوا درست کنن.از هر چیز بیخودی مشکل میسازن

اینا که باهات بد رفتاری میکنن پس برا چی بهشون رو میدی اونا فکر کردن خدای نکرده هیچی حالیت نیست ...

کاش یکی پناهم بود منو نجات میداد.بخدا با ۲۰سال سن انقد زجر کشیدم که دلم مرگ میخواد

کاش یکی پناهم بود منو نجات میداد.بخدا با ۲۰سال سن انقد زجر کشیدم که دلم مرگ میخواد

خدا نکنه منم اول زندگی خیلی سختی کشیدم انگاری داری زندگی من رو میگی ولی شوهرم خیلی مهربون و خوب بود خدا خواست مستقل شدیم شمام یکم رو خودت کار کن اصلا بهشون باج نده هر کار اشتباه میکنن گلایه کن به روشون بیار