2777
2789
عنوان

کاش باردار نبودم.دلم میخواد خودکشی کنم یا طلاق بگیرم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 87 پست
بایدازاول بهش رونمیدادی بایدهم زن هم مردهدشونوبدونن

من خیلی پررو ش کردم.خیلی محبتای بیش از حد به خودش و خانوادش.در خالی که سالی یه بار خونه پدرم نمیره و خبرشونو نمیگیره.کلی هم بی احترامی میکنه به خودم و خانوادم

عزیزم آبجی منم ازدواج قبلیش به مشکل برخورد باچه 4ماه جداشدشوهرش وحشی بود وقتی حامله بودازروپله هاپرت ...

منم چن بار کتک زد.ولی دم نزدم تو خونه از درد پیچیدم به خودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بیشتر مشکلات بخاطر اینه که پیش مادر شوهرت هستی من بجای مامانت باشم میرم با دامادم صحبت میکنم م ...

اره دقیقا.یه روستای دور هم هست که پدر و مادرم ۶ماه یه بار هم نمیان هم چون دوره و هم اینکه خونه اینا بهشون رو نمیدن.پدرم دوس نداره بیاد.مادرم هم حرف زد باهاش ولی به مادرم هم بی احترامی میکنه.از من ایراد میگیره و خودش رو مقصر نمیدونه به هیچ وجه

ناشکری نکن عزیزم.خدا غضبش میگیره ان شاء الله قدم بچت باعث میشه مشکلاتت حل شه

خدا واسه ظلم اینا به یه زن باردار بی پناه غضبشنمیگیره یعنی؟اونا میخورن من نگاه کنم؟اونا دور هم بخندن من گریه کنم؟اونا برن بگردن من با درد کارا رو انجام بدم؟

چراایرادمیگیره مگه خودش کیه؟ 😠

به خدا خودش هیچکی نیست.کاش شغلشوبدونی.سر و وضعش.بهداشتش.وضع خونشون.فرهنگشون.روستاشون.به خدا فخر نمیفروشم ولی ما از لحاظ ازشون سر تریم اوایل هم که رو میدادم به خاطر این بود که حس کردم پیش من اعتمادبنفس نداره

اره دقیقا.یه روستای دور هم هست که پدر و مادرم ۶ماه یه بار هم نمیان هم چون دوره و هم اینکه خونه اینا ...

عزیزم بنظرم مدارا کردن با این ادم گستاخ وبی ادب اونو بدتر می‌کنه مرگ یه با شیون یه بار گور پدر حرف مردم یه بار وقتی اخلاقش بهتره باهاش حرف بزن بگو من زندگی مستقل می‌خوام باید اخلاقتو درست کنی وگرنه پشت گوش تو دیدی من و بچه رو دیدی یکم چشم ترسه بزار پاش 

اول ازهمه توبایدبه خودت محبت میکردی هیچی برای خودت کم نمیزاشتی بعدبه اونامحبت میکردی اگه اوناهم جواب ...

من اشتباه کردم.کاش قبول نمیکردم شرایطشو برای ازدواج

عزیزم بنظرم مدارا کردن با این ادم گستاخ وبی ادب اونو بدتر می‌کنه مرگ یه با شیون یه بار گور پدر حرف م ...

همیشه اخلاقش همینه.میگه برو بهتر بچه مال منه.بجه رو بزار برو خودم نگهش میدارم.حرصم میده با این حرفا

خدا واسه ظلم اینا به یه زن باردار بی پناه غضبشنمیگیره یعنی؟اونا میخورن من نگاه کنم؟اونا دور هم بخندن ...

نه عزیزم منظورم ناشکری بابت داشتن بچته.اون بچه ک گناهی نداره 

اون ک صد در صد اونایی ک بهت ظلم میکنن خدا جوابشونو میده.منم نگفتم ک ساکت شو هر ظلمی خواستن بهت کنن.اصلا اگرمظلوم ،مظلوم نمایی کنه پیش ظالم ،با ظالم هیچ فرقی نداره

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!