2777
2789
عنوان

کاش باردار نبودم.دلم میخواد خودکشی کنم یا طلاق بگیرم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان نمیشه کاریش کرد یکم طاقت بیار شاید قدمش خیر باشه زندگیت خوب بشه 

چقد تحمل دیگه.بخدا دوستم نداره تسته شدم از بی مهری و بی توجهیاش.فقط کلفت خونه پدر و مادرشم.هیچ احترامی ندارم.هیچ جایگاهی

تودوسش داری؟ 

آره خیلی.هر کاری کردم که اونم دوستم داشته باشه ولی خیلی محبتامو بی ارزش میکنه و منو اصلا نمیبینه.هیچ کاری برای من و دلم نمیکنه.کاش بمیرم

چقد تحمل دیگه.بخدا دوستم نداره تسته شدم از بی مهری و بی توجهیاش.فقط کلفت خونه پدر و مادرشم.هیچ احترا ...

نزار کسی بهت ظلم کنه، خانوادتو در جریان بزار 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
نه از قبل هم همین بود.برای حفظ زندگیم باردار شدم کهبلکه اخلاقشون باهام خوب شه.ولی دریغ

اشتباه کردی گلم هیچ زندگی بااومدن ی بچه درست نمیشه 

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
عزیزم قدربچه توبدون خدابهت هدیه داده 

آره خودم با گریه از خدا گرفتمش.چون بهم میگفت دلت سیاهه خدا بهت بچه نمیده.دلم شکست و با گریه دعا کردم و زود بعدش باردار شدم.ولی هیچ ارزشی برای بارداریم قائل نیست همش ازم کار میکشه.خورد و خوراک ندارم.تفریح به عمرم منو نبرده

باشه میگم.هر کاری تاحالا گفتن کردم.زندگی من درست نمیشه اصلا

نگو.....انرژی منفی ندع ب خودت...

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)