2777
2789

حالم خوب نبود پنتوپرازول تو رگی و یه آمپول هم بود من ترسیدم بزنم دوباره رفتم پیش دکتر گفتم میشه تو سرم بزنم گفت نه مگه پنی سیلینه که ترسیدی تو رگ میزنن حالا نزدی یه بار میزنی میبینی چجوریه 😒 از پرستارم پرسیدم چجوریه گفت دستتو تکون نده فقط.. ولی هیچ درد زیادی نداشت من ترسیده بودم الکی.. 

عزیز دلم😢چرا ضایع بشی آخه.. دکتر کارش رسیدگی به حال ماهاس فداتشم.... 😘😘😘وظیفشه... الهی بگردم. چرا ندیدم باز  این تاپیکارو 😢😭💔 دردت بدلم😘😘😘💔😢

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

عزیز دلم😢چرا ضایع بشی آخه.. دکتر کارش رسیدگی به حال ماهاس فداتشم.... 😘😘😘وظیفشه... الهی بگردم. چر ...

خدانکنههه قربونت برم فرشته ی مهربووونم ❤️ ❤️ ❤️ 🤗🤗😘😘😘ببخشید همش ناراحتت میکنم.. اخه دوباره رفتم پیش دکتر زن و شوهری داخل رفتن من پشت سر رفتم سوال کنم جلو اونا گفت چرا ترسیدی یعنی چی برو بزن مگه پنی سیلینه که ترسیدی تو دستت میزنه. حس ضایع شدن گرفتم 😐🤕🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانکنههه قربونت برم فرشته ی مهربووونم ❤️ ❤️ ❤️ 🤗🤗😘😘😘ببخشید همش ناراحتت میکنم.. اخه دوباره رفتم ...

بی فرهنگن بلکه... نمیفهمن حرفاشون بدتر از درد همون امپولاس... فدای سرت قشنگم.... نه اصلا هم ضایع نشدی.. خودش ضایع شد ک با اون ابهتش بهت اینجوری گفتش😘😘😘

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

بی فرهنگن بلکه... نمیفهمن حرفاشون بدتر از درد همون امپولاس... فدای سرت قشنگم.... نه اصلا هم ضایع نشد ...

دورت بگردم مامان گلی فرشتهههه مرسی انرژی و حس قشنگ میدی 😘 😘 ⭐️ ⭐️⭐️ ❤️ ❤️ ❤️ آره از حرفش بیشتر ناراحت شدم پیش چند نفر گفت.. 

دورت بگردم مامان گلی فرشتهههه مرسی انرژی و حس قشنگ میدی 😘 😘 ⭐️ ⭐️⭐️ ❤️ ❤️ ❤️ آره از حرفش بیشتر نار ...

ایشالله دردت بیفته به دلش.. تا بفهمه.. 😂😂

واااااااای من و مامان گلی شکل هم شدیممم 😁 😘😘❤️❤️❤️❤️

اره خب الان مهر بانو..... قلب بانو رو زد😇👌😂😂😂.