2777
2789
عنوان

حرفهای مردم بخاطر هیکلم

153 بازدید | 16 پست

خیلی اعتماد بنفسمو از دست دادم بعد از زایمان هرگز هیکلم مثله قبل نشد من خیلی خوش استایل بودم‌طوری که هرکی میدید بهم می‌گفت حسادت زنای فامیلو نسب به هیکلم حس میکردم و همیشه لباسهای میپوشیدم که تو چشم نباشم حالا همونا مدام تو جمع منو بخاطر هیکلم مسخره میکنن وخیلی اعتماد بنفسمو از دست دادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ورزش و رژیم چارشه من جات بودم شروع میکردم

اصلا نمیتونم اراده ام خیلی ضعیفه و بدنمم مثله اراده ام ضعیف شده یه کم به خودم فشار بیارم حالم بد میشه کم خونی هم دارم سردردهای مداوم بعد از زایمانم باهام مونده

من از بچگی لاغر بودم خیلی حرفا و طعنه ها شنیدم تا یاد گرفتم خیلی بخاطر حسادت از جنبه های دیگه بهت نیش میزنن و تحقیر میکنن میخوان حالی بشن بیین اگر تجربه منو میخوای اصلا تو خودت نریز هرکی هرچی گفت رک راست و قاطع جواب بده نذار مثل من برات عقده بشه بعدا مرور کنی حرص بخوری هیچکس حق توهین به کسی نداری کسایی که اینکارو میکنن حرفای طعنه دار میزنن ذات واقعی خودشون نشون میدن اینا ارزش دوستی و رفت آمد ندارن

معمولا ادما وقتی چیزیو داری نمیگن وقتی از دست میدی دهنتو سرویس میکننجماعت حسود با باشگاه عزیزم بهتر ...

نمی‌دونم آنتومی بدنم چظوریع که برنمی‌گردم به حالت قبل اصلا شکمم آویزون شده یه کم

جالبه اکثرا از اینایی که مسخره میکنن خودشون 100کیلوعن

خب دیگه.اینا خودشون رو جلو آیینه نمیبینن.دیگرانو میبینن.

شما همیشه بگو راضیم..توو خونه رژیم بگیر .ورزش کن.پیاده روی برو.

حالت خیلیم بهتر میشه.

من از بچگی لاغر بودم خیلی حرفا و طعنه ها شنیدم تا یاد گرفتم خیلی بخاطر حسادت از جنبه های دیگه بهت نی ...

قیدشونو زدم دخترخاله خودم 90کیلو دیشب تو مهمونی داشت مسخره ام میکرد که چقدر چاق شدی منم گفتم میخواستم تو تنها نمونی 

اگه میتونی برو باشگاه فیتنس کار کن 

غصه نخور همه خانمها همیشه بابت هیکلشون ناراضین 

اونی که مسخره میکنه انقدر بهت حسادت میکنه میخواد اینطوری ناراحتت کنه که حال خودش بهتر بشه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔