2777
2789
عنوان

یه خواستگار خوب دارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 4834 بازدید | 107 پست
عه😂😂آخه به اخلاقش مطمئنم با خودم میگم دیگه از کجا معلوم یکی بیاد ک هم قد و قیافش خوب باشه هم خانو ...

تو به جایی برس. دستت تو جیب خودت باشه به خودت برس. هم پخته تر میشی هم ملاک هات برای ازدواج تغییر میکنه

وای تا حالا ندیده بودم پسری از ۱۸ سالگی بخاد ازدواج گنه وصبرشم تموم شده باشه😂 بابا زمان مادربزرگای ...

آره هوله😑😑

میشه واسه رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستی مهربونم؟💙آخه دعای شما مهربونا همیشه میگیره💎😃🙂اگه به قرآن اعتقاد ندارین بزنین روی این متن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به حرف پدرت گوش کن  چجوری ادعا میکنی میشناسیش؟ امروز پدر بزرگ ۷۲ ساله ام و مادر بزرگ۶۹ ساله ا ...

ایشون. اصلا نمیشناسه ، بخاطر سن کمش و اینکه شناختی از اجتماع نداره باشنیدن چهارتا حرف کلی راجبه شرایط پسر حول شدن متاسفانه الانم فقط فکر میکنن اگر از دستش بدن دنیا تموم میشه ، خوشحالم در مورد ایشون پدرشون عاقل عمل کردن .

بابام خودشم گفت خوبه، بالاتر گفتم فقط میگه سن من کمه  بهشون گف بخوام شوهرش بدم به شما زنگ میز ...

پدرت چند سال با اون اقا پسر زندگی کرده؟

اگر به صلاحت باشه اتفاق میافته 

کاربر خانوم
تا حالا همچین دعوایی ندیده بودم  سر پیری و معرکه گیری که میگن همینه🥴🥴🥴

اینا درس زندگیه بخدا😂 بعد از این همه سال همدیگه رو نشناختن و دعوا میکنن هنوز. بعد بعضیا بعد از چندماه ادعا میکنن طرفو از خودش بیشتر میشناسن😐

@دختر_گرانبها   @گلبوته__خانوم   @roya_am   @عروس_خانومااااا   @نانا ...

سلام عزیزم خوبی؟ 

دوست خوبم دلیلی داره ک بابات مخالفه؟ 

بخاطر سنته؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
@اوپرا   @ژیناگلمن   شمام نظر بدین لطفا چیکار کنم؟

بنظرم تث نظرتو ب مادرت بگو 

ایشونم پدرتو راضی کنع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اینا درس زندگیه بخدا😂 بعد از این همه سال همدیگه رو نشناختن و دعوا میکنن هنوز. بعد بعضیا بعد از چندم ...

بله دقیقا 

منم میخواستم همینو به استارتر توضیح بدم 👏👏👏

کاربر خانوم
تا حالا همچین دعوایی ندیده بودم  سر پیری و معرکه گیری که میگن همینه🥴🥴🥴

کاش یاد بگیرم نظر مخالفمونو بدون آزردن دل دیگران بیان کنیم😏نه با تیکه و کنایه

خوشحالم که با سن کمم مثل شما انقدر بد انتقاد نمیکنم

میشه واسه رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستی مهربونم؟💙آخه دعای شما مهربونا همیشه میگیره💎😃🙂اگه به قرآن اعتقاد ندارین بزنین روی این متن
سلام عزیزم خوبی؟  دوست خوبم دلیلی داره ک بابات مخالفه؟  بخاطر سنته؟

سلام گلم ممنونم شما خوبی؟❤

بله به خاطر سنم میگن

پدرت چند سال با اون اقا پسر زندگی کرده؟ اگر به صلاحت باشه اتفاق میافته 

پدرم قطعا تجربش زیاده تو تشخیص آدما

به قول خودش با یه نگاه تا ته طرفو میخونه

و خیلیییی تیزه خیلییی

بعدشم، مگه قبل ازدواج میشه با یکی زندگی کرد تا طرفو شناخت؟

قطعا نمیشه، ولی یه سری خصوصیات مثل خوش اخلاقی و اینا با رفت و آمد تا حدودی مشخص میشه، درسته؟