2777
2789
عنوان

یه خواستگار خوب دارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 4834 بازدید | 107 پست
خب به خود خواستگارت بگو صبر کنید کنکورمو بدم بعدش

فک نکنم دیگه صبر کنن

۳ سال صبر کردن

میشه واسه رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستی مهربونم؟💙آخه دعای شما مهربونا همیشه میگیره💎😃🙂اگه به قرآن اعتقاد ندارین بزنین روی این متن
هول نیستم خودمم دوس دارم چن سال دیگه ازدواج کنم خواستگارم نمیخواد دیگه صبر کنه ، میترسم از دستش بد ...

خوب این نشد یکی دیگه.

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بخون واسه امسال تابستون نزدیکه فوقش برو ازاد یه رشته معمولی بخون  البته که اینا بهانه ن ...

خب آخه چیکار کنم ک ب نظرش بچه نباشم؟

حداقل ببرتم پیش روانشناس یه تستی چیزی بگیرن ببینن اصن بچه ام یا نه...ن اینکه همینطوری بگه بچس

میشه واسه رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستی مهربونم؟💙آخه دعای شما مهربونا همیشه میگیره💎😃🙂اگه به قرآن اعتقاد ندارین بزنین روی این متن

@دختر_گرانبها @گلبوته__خانوم @roya_am @عروس_خانومااااا @نانازاقامونم  

باید بری دانشگاه اونوقت اجازه میدن ازدواج کنی

خب اگه رفتن چی؟

با پسره حرف بزن شمارشو گیر بیار و تا روز کنکور باهاش صحبت کن 😐

دارم ولی زشت نیست من پی ام بدم؟😅

اگه موقعیتش خوبه ادم خوبیه چرا نمیده؟

گفتم موقعیتشو عزیزم بخون لطفا

به نطر من به بابات بگو یا به مامانت بگو به بابات بگه که نشون بیارن برات نشونتون کنن تکلیفتون مشخص شه  بعد هر موقع وقتش شد عقد کنین.شاید بابات بخاطر سنت راضی نیست

خدایا رهایم نکن😔

خیلی خوشگلی ؟؟؟ که این همه منتطر موندن 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

به نطر من به بابات بگو یا به مامانت بگو به بابات بگه که نشون بیارن برات نشونتون کنن تکلیفتون مشخص شه ...

دقیقا مامانم به بابام گفت زیربار نرفت