2777
2789
عنوان

زن داداشم بالاخره اومد خونه بابام جیغو داد

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا ی مدل پیام نوشتی ادم‌نمیدونه چی به چیه من کلا نفهمیدم

مهمون بودم خونه بابام زن بابام گفت به گوشیم رمز بده که برادرزاده 10سالشه گوشیمو‌دست نزنه منم‌رمز دادم برادرزادم عصبی شد با گریه رفت بالا زن داداشمم عصبی شد زنگ‌زد به زن بابام سرش داد زد و گفت که من یعنی عمه حرص دخترشو‌درمیارم بعد دیروز‌اول صبح از زن داداشم شنیدم‌بشدت پیش داداشم به منو دخترم فحش میده میگه بیرونشون میکنم‌منم دو ساعت بعدش یه پیام دلجویی واسه داداشی فرستادم یهویی دیدم‌زن داداشم از‌گوشی داداشی. فحش فرستاده منم‌بهش فحش دادم یهویی اومد خونه بابام فحشو‌جیغو توهین‌به من منم جلوی‌موهاشو گرفتم کندم یکیم با وا زدم بهش دیگه بابام نزاشت زن داداشمم زود رفت.

منم رفتم خونه پدربزرگ‌زن داداشم که آشنان شکایت زن داداشمو بردم‌ پیششون 

زنداداش سلیطه بازی درآورده 

جلوی آدم سلیطه نباید کم بیاری وگرنه جرررررت میده 

البته که من اینجور مواقع لال میشم و میترسم 

ولی از شهامتت خوشم اومد 

خدا کنه حساب کار دستش بیاد 

مهمون بودم خونه بابام زن بابام گفت به گوشیم رمز بده که برادرزاده 10سالشه گوشیمو‌دست نزنه منم‌رمز داد ...

خیلی کار خوبی کردی دلم خنک شد خو برای بچش ی گوشی بگیرن بدن دستش ک زنه عاصی نباشه

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
کلا ی مدل پیام نوشتی ادم‌نمیدونه چی به چیه من کلا نفهمیدم

مهمون بودم خونه بابام زن بابام گفت به گوشیم رمز بده که برادرزاده 10سالشه گوشیمو‌دست نزنه منم‌رمز دادم برادرزادم عصبی شد با گریه رفت بالا زن داداشمم عصبی شد زنگ‌زد به زن بابام سرش داد زد و گفت که من یعنی عمه حرص دخترشو‌درمیارم بعد دیروز‌اول صبح از زن داداشم شنیدم‌بشدت پیش داداشم به منو دخترم فحش میده میگه بیرونشون میکنم‌منم دو ساعت بعدش یه پیام دلجویی واسه داداشی فرستادم یهویی دیدم‌زن داداشم از‌گوشی داداشی. فحش فرستاده منم‌بهش فحش دادم یهویی اومد خونه بابام فحشو‌جیغو توهین‌به من منم جلوی‌موهاشو گرفتم کندم یکیم با وا زدم بهش دیگه بابام نزاشت زن داداشمم زود رفت.

منم رفتم خونه پدربزرگ‌زن داداشم که آشنان شکایت زن داداشمو بردم‌ پیششون که 

حال زن داداشمو‌بگیرم

مهمون بودم خونه بابام زن بابام گفت به گوشیم رمز بده که برادرزاده 10سالشه گوشیمو‌دست نزنه منم‌رمز داد ...

افرین‌دلم‌خنک شد واقعا چ‌کاری اخه حرس در اور بود

خوب چیشده مگه رمز گذاشت دیگ‌دیگ زن داداشش حتما دیونس

رمز گذاشتم دخترش با گریه رفت بالا اینم‌دعوا رو شروع کرد صبح با داداشم بشدت جیغ میزد به من فحش میداد منم‌دو ساعت بعدش پیام دلجویی واسه داداشم نوشتم که یعنی به دخترت کار ندارم‌زن داداشمم‌از گوشی داداشم فحش نوشت برام‌جوابشو‌نوشتم اومد جیغو داد بالا جلوی بابای مسن و مریضم منم فحشش دادم ولی یه چنگ از موهاش کشیدم بیرون با پام‌ یه لگد زدم بهش بابام‌نزاشت دیگه اونم‌جمع کرد رفت از اونجام رفتم خونه پدربزرگ‌زن داداشمم‌به قصد شکایت میدونستم اینجوری حس میکنه آبروش رفته

اخه اینش بد بود بابام خیلی ناراحته چون‌سنش بالاست بعد خواهرام میگن نباید میرفتی خونه پدربزرگش

بابا حداقل گفتی اونا ب روش بیارن جمعش کنن چیه مزاحمت ایجاد میکنن 

اخه متوجه نشدم چرا زنداداشت ناراحته و فحاشی کردهنفهمیدم رمز چیو دادید به زن باباتون

حال زن داداشمو‌بگیرم

شما روی گوشی خودتون رمز گذاشتین؟

حال زن داداشمو‌بگیرم