2777
2789
عنوان

یه خواستگار خوب دارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 4834 بازدید | 107 پست
۱۹

سال دومته  کنکور میدی 

هر کس بمیرد و امام زمانش را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است  خشنودی قلب امام زمان  صلوات                                                                                              گفت نمی خواهم  برای آمدنم کاری کنی!  لطفا برای نیامدنم  کاری نکن ...!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوشگلی ؟؟؟ که این همه منتطر موندن 

نمیدونم😅بقیه زیاد بهم میگن

میشه واسه رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستی مهربونم؟💙آخه دعای شما مهربونا همیشه میگیره💎😃🙂اگه به قرآن اعتقاد ندارین بزنین روی این متن
ولی به نظرم زیادی داری هول میکنی  یه پسره دیگه فقط 🙄

عه😂😂آخه به اخلاقش مطمئنم

با خودم میگم دیگه از کجا معلوم یکی بیاد ک هم قد و قیافش خوب باشه هم خانواده و اخلاق و تحصیلات و درآمدش؟

میشه واسه رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستی مهربونم؟💙آخه دعای شما مهربونا همیشه میگیره💎😃🙂اگه به قرآن اعتقاد ندارین بزنین روی این متن
آره متاسفانه

رشتت چیه

هر کس بمیرد و امام زمانش را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است  خشنودی قلب امام زمان  صلوات                                                                                              گفت نمی خواهم  برای آمدنم کاری کنی!  لطفا برای نیامدنم  کاری نکن ...!!!

به حرف پدرت گوش کن 

چجوری ادعا میکنی میشناسیش؟

امروز پدر بزرگ ۷۲ ساله ام و مادر بزرگ۶۹ ساله ام دعوا کردن 

بعد ۵۰ سال زندگی مشترک گفتن هم دیگه رو اصلا نمیشناسن 

بعد شما چجوری ادعا میکنی که میشناسیش و مطمینی؟

کاربر خانوم
دارم ولی زشت نیست من پی ام بدم؟😅

به نظرم حول برت داشته و رو هوا حرف میزنی ، شما و اقا پسر حتی یه پیام بهم ندادید اونوقت میگی اخلاقش مطمینم !!! من بودم در این سن بیشتر تمرکز میکردم رو زندگی خودم درس خوندن و ساخت اینده ، سعی میکردم وارد محیط بشم و ادم های مختلف ببینم بشناسم با خلقیات متفاوت تا کم کم دستم بیاد زندگی چی هست و خودم رو بیشتر بشناسم و بفهمم چی میخوام چی نمیخوام .واقعا اشتباه الان تو مقطعی که هستی بری متاهل بشی که فلانی بیست میلیون درامد داره ،واقعا پدرت یه چی میدونه که اجازه نمیده کارشون درسته .

وای تا حالا ندیده بودم پسری از ۱۸ سالگی بخاد ازدواج گنه وصبرشم تموم شده باشه😂

بابا زمان مادربزرگای ما هم لااقل مردا ۲۰ ساله بودن،بعد این از ۱۸ سالگیش رفته خواستگاری

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
به حرف پدرت گوش کن  چجوری ادعا میکنی میشناسیش؟ امروز پدر بزرگ ۷۲ ساله ام و مادر بزرگ۶۹ ساله ا ...

بابام خودشم گفت خوبه، بالاتر گفتم

فقط میگه سن من کمه 

بهشون گف بخوام شوهرش بدم به شما زنگ میزنم و شما اولویت اولین

اونام فک میکنن بابام فریتادشون دنبال نخود سیاه

یکی از اقوام مشترک گف دیگه صبرشون داره تموم میشه

به نظرم حول برت داشته و رو هوا حرف میزنی ، شما و اقا پسر حتی یه پیام بهم ندادید اونوقت میگی اخلاقش م ...

راس میگین...