2777
2789

تاپیکای قبلم گفتم سر اینکه به گوشی زن بابام رمز دادم دعوا داشت باهام....طبقه بالان جدان 4ماه بود نرفته بودم خونه بابام آبمونو قطع کردن گفتم بزار برم کمی‌آسوده باشم اول صبح دیروز دیدم بشدت جیغ میزنه فحش میده به منو دخترم بار هزارمشه وقتی دخترا میان گیر میده  شر به پا میکنه‌ یا وقتی مجرد بودم دو ساعت بعدش پیام دلجویی فرستادم واسه داداشم که دخترت مثل دخترخودمه فلان بهمان بعددیدم نوشته اوکی اوکی‌ یهویی دیدم‌بعدش زن داداشم کلی فحش از گوشی داداشم فرستاد برام‌نوشته بود رمزو بخاطر دختر دیونت دادی و فحشای دیگه قاطی کردم خیلی فحش اینا براش نوشتم دیدم‌ اومد بالا جیغو داد انواع فحش به شوهرم منم کمی جوابشو دادم بابام اونجا بود زن بابای دو رومم گفت من نگفتم رمز بده دیدم‌زن‌داداشه ساکت نمیشه خیلی توهین کرد یهویی جلوی موهاشو گرفتم کندم کمیشو یکی با پام زدم دیگه بابام گرفت منو اونم‌رفت خونش منم‌ لباس پوشیدم دخترمم‌جا گذاشتم رفتم خونه‌ پدربزرگ‌زن داداشم شکایت جایی که نقطه ضعفش بود.... دیگه خیلی روز سختی بود خیلی داداشمو‌زنش از اینکه قاطی کردم رفتم خونه بابابزرگش ناراحت بودن منم‌یراست اومدم خونه خواهرم امشب مغزم داره میترکه فردا میرم خونه خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاره خوبی کرد آفرین بهت به اینجور آدما بخوای رو بدی سوارت میشن ولی در بهترین حالت ممکن بهتر بود شما دخالت نمیکردی حالا که کردی درست ترین حرکتو زدی

آواکادو سایت🥑                                                            

شما روی گوشی خودتون رمز گذاشتین؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

کاره خوبی کرد آفرین بهت به اینجور آدما بخوای رو بدی سوارت میشن ولی در بهترین حالت ممکن بهتر بود شما ...

اخه دعواش با من بود ولی تو خونه همه میگن نباید جواب فحششو میدادی  و نباید میزدیشو‌نباید میرفتی شکایت خونه بابابزرگش

چطور نمیدونی چی‌به چیه

خیلی کلی توضیح دادی اخه، قشنگ باز میکردی بفهمیم مشکلش چی بوده، چرا به داداشت گفتی دخترش مثل دختر خودته؟ مگه کاری کرده بودی؟ یا مگه دخترا فضولی کرده بودن شما عکس العمل تندی نشون داده بودی؟ دلیل دلجوییت از داداشت چی بود؟