بهشون گفته بخوام دخترمو شوهر بدم به شما میدم ولی الان زودشه...بهشونم گفته بود اگه نمیخوان صبر کنن نکنن و برن سراغ یکی دیگه...یکی از اقوام مشترکمونم گفته گویا صبرشون داره تموم میشه😭چیکار کنم؟
هر کس بمیرد و امام زمانش را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است خشنودی قلب امام زمان صلوات گفت نمی خواهم برای آمدنم کاری کنی! لطفا برای نیامدنم کاری نکن ...!!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر کس بمیرد و امام زمانش را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است خشنودی قلب امام زمان صلوات گفت نمی خواهم برای آمدنم کاری کنی! لطفا برای نیامدنم کاری نکن ...!!!
به نظرم حول برت داشته و رو هوا حرف میزنی ، شما و اقا پسر حتی یه پیام بهم ندادید اونوقت میگی اخلاقش مطمینم !!! من بودم در این سن بیشتر تمرکز میکردم رو زندگی خودم درس خوندن و ساخت اینده ، سعی میکردم وارد محیط بشم و ادم های مختلف ببینم بشناسم با خلقیات متفاوت تا کم کم دستم بیاد زندگی چی هست و خودم رو بیشتر بشناسم و بفهمم چی میخوام چی نمیخوام .واقعا اشتباه الان تو مقطعی که هستی بری متاهل بشی که فلانی بیست میلیون درامد داره ،واقعا پدرت یه چی میدونه که اجازه نمیده کارشون درسته .