2777
2789
عنوان

بادل شکستم براتون صلوات بفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 54 پست
واقعا چند ماااه؟؟؟😭چیکار کردین که خوب شدین ؟؟؟ ایشالا قبول میشی عزیزم با تلاش مستمر و خوندن و کیفی ...

دوماه .مادرم تالب...پیش رفت😑😑خودمم اخرسرریه هام درگیرشد

برین دکترعفونی .تامیتونیدچیزای تقویتی بخورین .لامصب ادموکامل تحلیل میبره

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دعا کنید عاقبت بخیر شم.. حاجت روا همگی.. امشبم پسر دختر عموم فوت شد دعا کنید خدا بهش صبر بده. بچ ...

وای خدایا الهی بمیرم

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
اره دکتر و اینا هم رفتیم چندتا قرص ویتامین نوشته توکل بخدا 🥺✨

وایی اوناالکیه .مااینقدرخوردیم فایده نداشت.اخرسررفتیم دکترعفونی خوب شدیم(البته هنوز ک هنوزه هردومون مولتی ویتامین میخوریم)

انشالاخوب میشین عزیزم❤

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
سلام گلم باردار شدین؟ بنظرت این ماه برم آی یو آی؟

سلام عزیزم سال نو مبارک

منفی شدم من...توکل بخدا برو اما من میخوام این ماه استراحت کنم ماه بعد برم برای ای وی اف

من پولیپ دارم ک دکتر گفت برای ای وی اف باید اول پولیپ و عمل کنی 

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
سلام عزیزم سال نو مبارک منفی شدم من...توکل بخدا برو اما من میخوام این ماه استراحت کنم ماه بعد برم ب ...

سلام عزیزدلم سال نوشمام مبارک گلم

خوبکاری میکنی گلم منم اگه هزینشو داشتم معطل نمیکردم میرفتم سری آی وی اف

ان شا الله بخق امام زمان هممون زودتر باردار بشیم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

مهگل جان اگر در ابن سینا ای یو ای کردین میشه روال کار دقیقا توضبح بدید؟ منم اونجا با دکتر انصاری پور میخوام ای یو ای کنم هر چقدر میگم از شهرستان میخوا بیام چه جوریه چند روزست داروها روال کار....میگن پریود شدی روز اول زنگ بزن نوبت بگیر قبل ۵ بیا....همین!!!! ممنون میشم روالِ کار توضیح بدی عزیزم...ایشالله به حق همین وقت اذان ماه رمضان همه مون حاجت روا بشیم

امن یجیب مضطر اذا دعا و یکشف و سو...پسرم ...مسافر بهشتیم دعام کن