2777
2789
عنوان

بادل شکستم براتون صلوات بفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 54 پست

من فردا شب مراسم خواستگاریمه دعا کن اون چه که صلاحمه برام اتفاق بیفته اگه واقعا پسره قصدش ازدواجه و باهاش خوشبخت میشم درست بشه وگرنه نه 

دعا کن برام خیلی برای جهیزیه برای دل تنهام برای غمام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاقبت بخیریم💚🌈🌱

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
من فردا شب مراسم خواستگاریمه دعا کن اون چه که صلاحمه برام اتفاق بیفته اگه واقعا پسره قصدش ازدواجه و ...

ان شالله عزیزم امیدوارم خوشبخت بشی برای جهیزیه شک نکن خدا پولشو میرسونه

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇

منم خیلی دلم گرفته

دعا کن خدا منو به راه راست هدایت کنه 

دعا کن بتونم بنده خوبی واسه خدا باشم

دعا کن بتونم بچه ی خیلی خوبی واسه پدر و مادرم باشم بتونم بدیایی که در حق پدر و مادرم کردمو جبران کنم

دعا کن بتونم همسر خیلی خوبی واسه شوهرم باشم دعا کن بتونم آدم خیلی خیلی خوب و اثرگذاری واسه آدمای اطرافم باشم

دعا کن خدا منو از این همه انرژی منفی خلاصم کنه 

و خدا بهم آرامش و انرژی مثبت و روح و روان آروم بده

اسمم فاطمه ست

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

حاجتت روا... التماس دعا... 🙏

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤