مهگل70 مدیر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 519 عنوان بادل شکستم براتون صلوات بفرستم | مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 54 پست هرکسی حاجت داره بگه براش صلوات بفرستم بعدازظهر حرفی شنیدم که پشتم گفتن از بعدازظهر دارم اشک میریزممیگن خدا صدا دلشکسته ها رو زودتر میشنوه دوست دارم برای بقیه دعا کنم به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇 1399/12/24 | 21:44 28 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهارناز20 عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4689 التماس دعا عزیزم منم برای شما 5 تا صلوات می فرستم السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار
مهگل70 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 519 زهرا ممنون ميشم براي باردار شدنم دعا كني خدا يه ني ني سالم و صالح بهم بده ان شالله مامان میشی منم روز نهم ای یو ای هستم دفعه قبل منفی شدم به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
mohyy82 عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 7601 سلام عزیزممحدثه هستم لطفا دعا کن 1401 دندانپزشکی قبول بشم تا شرمنده خانواده ام نشم💕❤و خانواده ام همیشه سلامت باشنممنون گلم🌼ان شاءالله شما هم به تمام خواسته هات برسی و در زندگیت آرامش داشته باشی💐💐 میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹
۹۰۲۰ عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 16769 انشالله ک خدا تاوانتو بگیره هر کسی دلت رو شکسته غصه نخور بسپار بخدا .اسی دلت شکسته الان منم دعا کن ازدواجی خوب و به زودی داشته باشم .ممنونم خدایا شکرت🙏
انشرلی۲۲ عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 1431 میشه برام دعاکنی ازاین فکرخیال دربیام وامسال حتما کنکورقبول بشم؟؟؟تروخدااا همتون برام دعاکنید😭😔 تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
سپیده988 عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 151 عزیزم خدا خیرت بده دعا کن که کرونا ما خوب شه هر چه زودتر سلامتیمونو بدست بیاریم 🥺🥺
مهگل70 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 519 منم خیلی دلم گرفته دعا کن خدا منو به راه راست هدایت کنه انقدر گناه نکنم دعا کن بتونم بنده خوبی واس ... چشم عزیزم به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
انشرلی۲۲ عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 1431 درضمن کتاب سه دقیقه تاقیامت ایکایش میخوندییجاییش نوشته ادما بابت تک تک فکرایی ک پشت همدیگه میکنن (حالاحرف زدن و دلشکوندن بماند)اون دنیامجازات میشن.پس عزیزم مطعمن باش خدامیبنه❤ تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
گندم١٩٩٧ عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 4963 ان شالله مامان میشی منم روز نهم ای یو ای هستم دفعه قبل منفی شدم انشالله ك اين سري مثبت بشه عزيزم ❤️ خيلي بدهكاريم وامم جور نميشه ميشه برا اينكه وامم جور شه دعا كنيد خيلي ممنونتون ميشم❤️زهرام
انشرلی۲۲ عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 1431 عزیزم خدا خیرت بده دعا کن که کرونا ما خوب شه هر چه زودتر سلامتیمونو بدست بیاریم 🥺🥺 واییی منومادرم چن ماه درگیرش بودیماگ سوالی داری بپرس.من برات دعامیکنم توهم برام دعاکن قبول بشم کنکور.باورت میشه امسال تواوج کرونا برای کنکورخوندم😑 تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
مهگل70 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 519 منم با دل شکستم برات ایه الکرسی میخونم فدات به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
سپیده988 عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 151 واییی منومادرم چن ماه درگیرش بودیم اگ سوالی داری بپرس. من برات دعامیکنم توهم برام دعاکن قبول بشم ک ... واقعا چند ماااه؟؟؟😭چیکار کردین که خوب شدین ؟؟؟ایشالا قبول میشی عزیزم با تلاش مستمر و خوندن و کیفیت حتما قبول میشی
کیانپارس عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 2975 منم دعا کنید عاقبت بخیر شم.. حاجت روا همگی.. امشبم پسر دختر عموم فوت شد دعا کنید خدا بهش صبر بده. بچش 9 ساله بود 😥