2777
2789

هر چی سوسک کش زدم بیفایده است معلوم نیس لای درزهای یخچال یا توی موتور هست منم چندماه یه بار میام  حالا کامن خریدم میخوام سوسک کش کامن بزنم و بیام بیرون یعنی میمیرنگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه این سوسک ریزا یا هیچ سمی نمیمیرن 

الکی کامن هم نزن 

فقطو فقط ی چیز ریشه کنشون میکنه 

ی پماده هست تو گوگل سرچ کنی میاد 

پماد سوسک کشه بزن

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

از اون یخچال چندشم شد 

این سوسک ها کجاش لونه کردن

کامن قوی هست هر جا زدن تا 1 یا 2 ماهی حشره ازش رد هم نشده 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
چندماه یک بار میام تو این خونه وقتی میام میبینم هستن چند روز حشره کش و سوسک کش میزنم و میرم و بیر ...

ببین سم کامن  نا بودشون می کنه  قبلش  خوب  تکونش بده

سم پودری  پرتو هم محشره  دور تا دور آشپزخونه و خونه تو بزن   بعد چند روز بیا بشور و تمیز کن   ریشه کن میشن

تجربه شده   

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
چندماه یک بار میام تو این خونه وقتی میام میبینم هستن چند روز حشره کش و سوسک کش میزنم و میرم و بیر ...

فقط  پرتو و کامن    عالیه

پرتو دیجی سرچ کن نظرات رو بخون

من  دوتا کامن  و دوتا پرتو تازه از  دیجی خریدم

عالین جفتشون

پرتو من دونه ای ۷۰ خریدم  گرون داده   داداشم از سم فروشی ۴۰ خرید

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

پشت یخچالو باید باز کنی تخم هاشو له کنی

سم روی تخم اثر نمیذاره

وقتی هم مدت طولانی نیستی در همه فاضلابا رو ببند

الان که مدتی گذشته ممکنه داخل کمد و کابینت هم تخم گذاشته باشن اونجاها رو هم چک کن