2777
2789
عنوان

بادل شکستم براتون صلوات بفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 54 پست
زهرا ممنون ميشم براي باردار شدنم دعا كني خدا يه ني ني سالم و صالح بهم بده

ان شالله مامان میشی منم روز نهم ای یو ای هستم دفعه قبل منفی شدم

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

محدثه هستم لطفا دعا کن 1401 دندانپزشکی قبول بشم تا شرمنده خانواده ام نشم💕❤

و خانواده ام همیشه سلامت باشن

ممنون گلم🌼

ان شاءالله شما هم به تمام خواسته هات برسی و در زندگیت آرامش داشته باشی💐💐

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹

میشه برام دعاکنی ازاین فکرخیال دربیام وامسال حتما کنکورقبول بشم؟؟؟

تروخدااا همتون برام دعاکنید😭😔

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
منم خیلی دلم گرفته دعا کن خدا منو به راه راست هدایت کنه انقدر گناه نکنم دعا کن بتونم بنده خوبی واس ...

چشم عزیزم

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇

درضمن کتاب سه دقیقه تاقیامت ایکایش میخوندی

یجاییش نوشته ادما بابت تک تک فکرایی ک پشت همدیگه میکنن (حالاحرف زدن و دلشکوندن بماند)اون دنیامجازات میشن.پس عزیزم مطعمن باش خدامیبنه❤

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
ان شالله مامان میشی منم روز نهم ای یو ای هستم دفعه قبل منفی شدم

انشالله ك اين سري مثبت بشه عزيزم ❤️

خيلي بدهكاريم وامم جور نميشه ميشه برا اينكه وامم جور شه دعا كنيد خيلي ممنونتون ميشم❤️زهرام
عزیزم خدا خیرت بده دعا کن که کرونا ما خوب شه هر چه زودتر سلامتیمونو بدست بیاریم 🥺🥺

واییی منومادرم چن ماه درگیرش بودیم

اگ سوالی داری بپرس.

من برات دعامیکنم توهم برام دعاکن قبول بشم کنکور.باورت میشه امسال تواوج کرونا برای کنکورخوندم😑

منم با دل شکستم برات ایه الکرسی میخونم 

فدات

واییی منومادرم چن ماه درگیرش بودیم اگ سوالی داری بپرس. من برات دعامیکنم توهم برام دعاکن قبول بشم ک ...

واقعا چند ماااه؟؟؟😭چیکار کردین که خوب شدین ؟؟؟

ایشالا قبول میشی عزیزم با تلاش مستمر و خوندن و کیفیت حتما قبول میشی