2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم بعده پانزده سال زندگی بهم گف دزد

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 84 پست
احتمالا شوهرت این همه تحصیلات و هنر و .. شما رو نمیتونه ببینه و تحمل دیدن پیشرفت شما رو نداره میخواد ...

اوردم توشهرغربب تنها دوتا دوستم دارم نمیزاره باهاشون بگردم مث اسیرشدم 14تا سکه دارم میخوام بدونم میتونم ایناروبگیرم ازش؟ خانواده ام درجریان هستند که زندگیم چطوره 

چقدمنی فقط من بچه ندارم

کاش منم بچه نداشتم امشب تمام این پانزده سال مثل فیلم جلو چشمم اوند امشب اینقدر دلم برای خودم سوخت که موقعی که خیانتشو فهمیدم اینقدر برای خودم افسوس نخوردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یمدت شاغل بودم همسرم میترکید پول داشته باشم میگف بذه من جمع کنم برات

دیگه وقتی خیلی به مردا رو بدی شاغل و غیر شاغل بودن فرقی نداره، تو هر دو موقعیت سو استفاده میکنن، خوب شما هم میگفتین تو بده من پس انداز کنم

نیاز ب پس انداز داره  ولی کی گفته حتما باید مخفی باشه از پول خودتون باشه شوهر حق حرف زدن ندار ...

چرا فکر میکنید پول شوهر مال خودشه زنی که از صبح تا شب کار می‌کنه هیچ حقی نداره؟حقوق مرد مال هر دو اوناست این خانم هم شاغل نیستن که حقوق داشته باشن 

کاش منم بچه نداشتم امشب تمام این پانزده سال مثل فیلم جلو چشمم اوند امشب اینقدر دلم برای خودم سوخت که ...

عزیزم آروم باش به حرفاش اهمیت نده بگو من از هزینه ها و خرجهای آرایشگاه و غیره زدم این پول جمع کردم برای روز مبادا 

دیگه وقتی خیلی به مردا رو بدی شاغل و غیر شاغل بودن فرقی نداره، تو هر دو موقعیت سو استفاده میکنن، خوب ...

بش گفتم میگفت نه توبده بمن....میگفتم توحقوقتو ازمن قایم میکنی نمیدونم پولاتوچکارمیکنی بمن نمیگی من غرببه ام گفت نمیزارم بری سرکاراصن

بش گفتم میگفت نه توبده بمن....میگفتم توحقوقتو ازمن قایم میکنی نمیدونم پولاتوچکارمیکنی بمن نمیگی من غ ...

واقعا ببخشید، ناراحت نشی از دستم ولی شوهرت خیلی سواستفاده گر هست، فقط میخواد ازت نهایت استفاده رو بکنه، وقتی میری سر کار توقع داره پول چیزایی که وظیفه اون هست رو تو بدی، و وقتی هم شاغل نیستی نیاز هاتو تامین نمیکنه و باز هم وظیفه اش رو به جا نمیاره. بی مسوولیت و بی منطق.... 

واقعا ببخشید، ناراحت نشی از دستم ولی شوهرت خیلی سواستفاده گر هست، فقط میخواد ازت نهایت استفاده رو بک ...

اره بنظرت میتونم ادامه بدم به این زندگی؟ خودم میخوام برم دیگهذخانواده ام هی خودشونو گول میزنن.... باورت میشه یساله اتو نداریم اتومادرمواوردم خودش مونده بی اتو نمیخره که

عزیزم آروم باش به حرفاش اهمیت نده بگو من از هزینه ها و خرجهای آرایشگاه و غیره زدم این پول جمع کردم ب ...

گفتم گف میخواستی خرج اونا کنی به اون جور چیزا خرج کنی بهتره تا اینکه پس انداز داشته باشی

اره بنظرت میتونم ادامه بدم به این زندگی؟ خودم میخوام برم دیگهذخانواده ام هی خودشونو گول میزنن.... با ...

خوب من که شناختی از زندگی شما ندارم، ولی این مشخصه که شوهر شما اساسی ترین ویژگی واسه زندگی مشترک که همون مسولیت پذیری هست رو نداره.... شاید یه مشاور بتونه کمک کنه و رفتارش رو اصلاح کنه، هرچند خیییلی بعید به نظر میرسه... 

گفتم گف میخواستی خرج اونا کنی به اون جور چیزا خرج کنی بهتره تا اینکه پس انداز داشته باشی

بنطرم برو بع خودت برس لوازم آرایشی گرون بخر آرایشگاه برو موهات رنگ هایلایت کن ابرو هات درست کن لبات ژل بزن به خودت خیلی برس خودت خشگل کن

پدرشم همینه هنوزدرست نشده 

به هر حال تصمیم با خودتونه، سبک سنگین کنید، ببینید چیکار میشه کرد، طلاق برای بعضی زن ها واقعا بهشون ازادی میده و میتونن یه نفس راحت بکشن، برای بعضی ها شرایط رو سخت تر میکنه. ببینید شرایط شما در کدوم موقعیت بهتر خواهد بود،  مثلا ایا زندگی الان شما قابل اصلاح هست و میشه بهترش کرد؟ یا اینکه زندگی الانتون به هیچ وجه جای بهتر شدن نداره و تنها راه طلاقه؟