2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم بعده پانزده سال زندگی بهم گف دزد

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 84 پست
به هر حال تصمیم با خودتونه، سبک سنگین کنید، ببینید چیکار میشه کرد، طلاق برای بعضی زن ها واقعا بهشون ...

اصلا درست بشونیست بخدا وگرنه میموندم هرروز دعوا سر ی قرون پول خانواده اش... خودم لیسانس دارم کار برام پره میتونم بهترین زندگیوداشته باشم 25 سالمه هنرای دیگم بلدم که درامدداسته باشم فقط برای رهن خونه یا ی سرمایه همون 14تاسکموبده بسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازش پول بگیر یعنی چی آخه.... حداقل تو نباید درآمد خودت بدی بش به هیچ وجه 

پول دادنش پیش کشش بشه همون یه قرون دوزار خودمو بزاره برام بمونه دزد حسابم نکنه خودش خیلیه خیلی بیشعوریه که با وجود دو تا بچه کوچیک  و محصل خودمو به ابو اتیش زدم از شش صبح تا هشت شب و از ده شب تا دو نصف شب ماسک زدم پنج تومن کار کردم با نهایت پررویی به بهانه اینکه بهش قرض بدم دو ماه دیگه پس بده ازم گرفتو پس نداد دو ماه شده پنج ماه .. حالا برای صدو پنجاه هزار تومن دزد خطابم میکنه 

حالم از خودم بهم میخوره عمرمو صرف ادمی کردم که اینقدر نمک نشناس باشه و من این همه مدت اینو نفهمیده بودم ... من این حجم از خصلت بد که یه دفعه برام نمایان بشه نمیتونم تحمل کنم اونم بعده این مدت که فکر میکردم ادمه خوبیه 

والا شوهرمن خرج هیچکس نمیکنه فقط جمع میکنه براخودش همیشه میگه نداااااارم نمیدونم حقوق بالاشو چکارمیک ...

شوهر من از خودمون میزنه خرج بقیه میکنه.کاری هم نداره من راضی ام یا نه.

میگم خب شوهر خواهرت بره سر کار که تو خرجشو ندی....یه فلسفه های برا خودش میبافه که بیا و ببین.از بحث بهاش خسته ام.

برا خواهرش خواستن جهیزیه بخرن تمام چک ها رو این پاس کرد....در صورتی که مادرش حقوق داره دوتا برادر شاغل هم داره اما....

یه بار چک کشیده بودو پول توی حسابش رو احتیاج داشت و یه مقداری هم برای خرج خونه گذاشته بود.دوتا از قسط وام های داداشش عقب افتاد اومد سرویس منو فروخت قسط اونو داد.ماه بعدش اون برا زنش طلا خریده بود.😐

شوهر من از خودمون میزنه خرج بقیه میکنه.کاری هم نداره من راضی ام یا نه. میگم خب شوهر خواهرت بره سر ک ...

این مشکلات که جزو لاینفک زندگی ماست اما در مقابل این همه صبوری من برای چندر غاز پس انداز منو دزد خطاب میکنه اون اتیشم میزنه

این مشکلات که جزو لاینفک زندگی ماست اما در مقابل این همه صبوری من برای چندر غاز پس انداز منو دزد خطا ...

دل ادم خون میشه با این حرفا.

شوهر منم به من که میرسه حساب کتاب میکنه ریال ریال میکنه.

منم کوتاه نمیام.هم خرج زندگی رو بردم بالا.هم وقتی به دستم بیاد پس انداز میکنم.هرجا کم گذاشت از پس انداز خرج میکنم...

الان جوانم دلم چیزی میخواد.فردا روز که پیر شدم که دیگه....

البته اگه به اون مرحله برسم...

دل ادم خون میشه با این حرفا. شوهر منم به من که میرسه حساب کتاب میکنه ریال ریال میکنه. منم کوتاه نم ...

من خرج زندگی رو هم نمیتونم ببرم بالا .. بالا هم ببرم خرج نمیکنه میگه ندارم خودش جمع نیکنه چند ماه یکبار میره پیشه خونوادش همه رو واسه اونا خرج میکنه یه کمم بدهی بالا میاره میاد منم از خودم میزنم چندر غاز جمع میکنم دزد خطابم میکنه اخه یک ملیونو چهارصد هزار تومن تو این دوره زمونه پولیه که بخاطرش به من بگه دزد؟ شدیدا به فکر کار برای خودم هستم دوتا بچه دارم دخترم کوچیکه نمیتونم برم بیرون سر کار یه کم خیاطی بلدم که کارای خودمو دخترمو گاهی درو همسایه خیاطی انجام میدم ولی چرخ درستو حسابی ندارم بخوام برای بیرون بدوزم سهام عدالتمو خواستم بفروشم چرخ بخرم که اونم دولت جلوشو بسته نمیشه فروخت نمیدونم چیکار کنم