2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم بعده پانزده سال زندگی بهم گف دزد

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 84 پست
میگفتی بهش مگه وظیفه منه ک بخوام هزینه های زندگی رو پرداخت کنم؟؟ باید جلوش وایمیستادی. البته خوبه ...

باورت میشه از سرناچاری رفتم سرکار پول دکتر و هیچی نمیدهذفقط سالی ببار خریدلباس عید... گفتم برم که خرج خودم کنم اینجورشددیگه میخوام جدابشم خ مشکلات دارم زیرتمام حرفاش زده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمی با عرض معذرت تاپیک قبلا تون خوندم .‌ شما کم کم سبک زندگیت تغییر بده و قناعت کنار بذار واسه خودت کم نذار به هیچ وجه لباس و طلا و لوازم آرایش و... پس اندازم نداشتی مهم نیست همون طلاها پس اندازت میشه . آروم اروم تغییر بده و به خوبی و روی خوش با شوهرت نه دعوا .

باورت میشه از سرناچاری رفتم سرکار پول دکتر و هیچی نمیدهذفقط سالی ببار خریدلباس عید... گفتم برم که خر ...

🤦‍♀️🤦‍♀️خیلی متاسف شدم عزیزم ‌..

آره واقعا میفهممت خیلی سخته بد قول بودن ... 

بازم آفرین به شما ک نشستی خونه و تلاش کردی واسه زندگیت و خودت رفتی سرکار ... 

اما شوهر بد که داشته باشی رییس جمهورم بشی باز جلو پیشرفتت رو میگیره ...

باید مثل دندون لق اون رو  بکنی و بره 🥴🤦‍♀️

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
🤦‍♀️🤦‍♀️خیلی متاسف شدم عزیزم ‌.. آره واقعا میفهممت خیلی سخته بد قول بودن ...  بازم آفرین به ...

ممنون... اره کلی ساختم هیچی نگفتم خیلی شرایطم بده به اجبارموندم باکلی درسو هنربهم میگه هبچی حالیت نیست همش می7واداعتمادبنفسوبیاره پایین خسته شدم ازاخلاقای سگیش... 

من تمام طلاهامو موقع خونه و ماشین خریدن فروختم حتی حلقمو.. هیچ پول تو جیبی یا ماهیانه نمیده دو تا بچه دارم شهر غریب نمیتونم برم سرکار تو خونه خیاطی میکنم اونم چون چرخم قدیمیه زیاد مشتری ندارم کار در منزل گیرم بیفته انجام میدم اونارو هم چون میبینه پولشو ازم میگیره یا برای بچه ها خرجی نمیزاره تو خونه مجبور میشم برای اونا خرج کنم خانمایی که میگن تو زندگی مشترک مخفی پس انداز نکنید پس چیکار کنم موقعی که برای خانواده ام نیازه که کادو بخرم پول نمیده پس چیکار کنم

خانمی با عرض معذرت تاپیک قبلا تون خوندم .‌ شما کم کم سبک زندگیت تغییر بده و قناعت کنار بذار واسه خود ...

طلا ندارم گلم فقط یه انگشتر دارم اونم مخفیه عروسی داداشم مامانم برام خلعتی خرید بهش نگفتم میترسیدم ازم بگیره

من یمدت شاغل بودم همسرم میترکید پول داشته باشم میگف بذه من جمع کنم برات

شوهر منم حرف حرف خودشه.درامدش خیلی خوبه...هرجور دوست داره خرج میکنه.خرج مادرشو میده با اینکه خودش حقوق بازنشستگی داره.به برادر بزرگترش و کوچیک ترش کمک کرد خونه خریدن.شوهر خواهرش بیکاره  و بی عار برا اونم خرجی میفرسته و بچه هاشو همه جوره ساپورت میکنه....

بعد من قرار بود برم سر کار با یه حقوق کارمندی نه چندان زیاد...شوهرم میگفت قرار نیست همینجوری خرج کنی...باید با برنامه باشه و خبر بدی🤐

شوهر منم حرف حرف خودشه.درامدش خیلی خوبه...هرجور دوست داره خرج میکنه.خرج مادرشو میده با اینکه خودش حق ...

والا شوهرمن خرج هیچکس نمیکنه فقط جمع میکنه براخودش همیشه میگه نداااااارم نمیدونم حقوق بالاشو چکارمیکنه چنان بهونه میاره دادم این دادم اون وسیله که ادم گرگم باورش میشه دروغگویی و ماست مالی تو ذاتشونه

به خوبی چرب زبونی یا هر جور قلقش میدونی وادارش کن بخره برات .

نمیخره اینقدر بد دله خرج خانوادسم میده میگه نمیتونم در حالی که همین چن روز پیش نه ملیون داد یخچال واسه مامانش خرید

ممنون... اره کلی ساختم هیچی نگفتم خیلی شرایطم بده به اجبارموندم باکلی درسو هنربهم میگه هبچی حالیت نی ...

احتمالا شوهرت این همه تحصیلات و هنر و .. شما رو نمیتونه ببینه و تحمل دیدن پیشرفت شما رو نداره میخواد شما توی مشت خودش باشی و بهش محتاج بمونی همیشه ..

اگه واقعا شرایط طلاق رو داری و زندگیت سخت شده برات جدا شو ....!!

چون من خودمم تحمل همچین مردی رو ندارم واقعا میفهممت عزیزم

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
وقتی می‌فهمه که ازش میگیره چرا باید بهش بگه هر کس نیاز به یه مقدار پس انداز داره 

نیاز ب پس انداز داره 

ولی کی گفته حتما باید مخفی باشه

از پول خودتون باشه شوهر حق حرف زدن نداره

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

حالم بده .. اونایی که تایپیک قبلمو خوندن میدونن من چقدر براش فداکاری کردم الان انصاف نیست اینجورب بگه گیرم من چند صد ملیون پس اندازم در بیاد حقم نبود این تهمت من پول ارایشگاهمو جمع کردم پولی که خودم خیاطی و کار در منزل کردمو جمع کردم عقط ابان ماه پنج ملیون ماسک زدم حقوق گرفتم ازم گرفت دلم میخواد از نامردی اینجور مرد نماها سرمو به دیوار بکوبم خودنو خلاص کنم