2777
2789

با اکانت فیکم اومدم 

خیلی نیاز ب درد و دل دارم حالم خوب نیس 

من ۱۸ سالم بود پسر عمم اومد خاستگاریم  اول هم من هم خانواده جوابمون منفی بود بعدش اینقدر اومدن رفتن جواب مثبت دادیم خودمم بعد چن ماه ک اومدن رفتن ی طورایی عاشق شخصیت پسر عمم شدم چون تا اون موقع تا حالا باهاش حرف نزده بودم ب صورت جدی 

خلاصه بعد  دو روز،خانوادم گفتن نه تو خاستگار خیلی بهتر این داری و بهمش زدن بدون رضایت من 

بعد ازین بزرگترا کلی با خانوادم حرف زدن پسر عمم بارها اومد خصوصی صحبت کرد با خانوادم اما فایده ای نداشت از طرفی منو پسر عمم با هم چت میکردیم خب طبیعیه ب هم دل بسته بودیم پسر عمم ک از قبل عاشقم بود منم از بعد خاستگاری اومدنش

خلاصه سه سال هر کاری ک بگید کردیم از،مشاور رفتن تا خودکشی من تا دعواهای پسر عمم با خانوادم تا کتک زدن پسر عمم ک بابام زدش و من بعد سه سال وا دادم دیگه گفتم نمیتونم بدون هماهنگی با پسر عمم ب یکی ا خاستگارام جواب مثبت دادم اخه من هر روز،زیر مشت و لگد بودم بخدا مو نصف موهام ریخته بود همیشه  بدنم کبود بود ب امااااممم رضاا قسسممم صد بار مرگو جلو چشام دیدم اینقدر کتکم میزدن 

پسر عمم ک فهمید ی دعوایی شد بیا ب دیدن چاقو کشی بوددد 

میگف یا خودمو اتیش میزنم یا نازی میبرم باهام 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 منم چون میدونستم دیگه خانوادم راضی نمیشن جلو همه گفتمش نمیاااممم دیگه نمیتونم اونم هی میگف چی میگی تو الان اذیتی اروم باش جلو همه گفتمش نمیخوامتتت 

اونم گفت من بخاطر تو اومدم ک ببرمت نمیزارم دیگه اذیتت کنن ازونورم بابام ی قمه گرفته بود دستش ک بزنتش عموم جلوشو گرفته بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاستگار ❌

خواستگار ✔️

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

هر طور بود دعوا تموم شد پسر عمم بردن از،خونمون ب اجبار بردنش مسافرت مشهد تا من نامزد کنم تموم بشه نامزد کردم اونم کلی تهدید کرد ک نامزدشو میکشمو اینا ولی نمیدونم چطور خانوادش منصرفش کردن 

الان الان من۲۳ سالمه یه سال ازدواج کردم شوهرم خیلی خوبه اما من عاشق بودم ب زور برا رهایی از،کتکا ازدواج کردم دارم میمیرم احساس گناه داره روانیم میکنه هر شب با گریه میخوابم هر شب پروفایلشو چک میکنم  میخوام خودمو خلاص کنم 

بمییرممم الهیییی

دور از جونت عزیزم، دیگه فکر گذشته رو نکن من شوهرم خیلی مرد خوبیه خیلی محبت میکنه اینقدر وابستش شدم یه کم دیر میاد حالم خراب میشه، کم کم به زندگیت عادت میکنی مطمئن باش فقط کافیه توکلت به خدا باشه قسمت ما هم این بوده من همیشه میگم راضیم به رضایت خداوند و تقدیری که برام نوشته 

دور از جونت عزیزم، دیگه فکر گذشته رو نکن من شوهرم خیلی مرد خوبیه خیلی محبت میکنه اینقدر وابستش شدم ی ...

خیلی دلم میخواد اما سه سال جون کندم اولین بارم بود عاشق میشم خیلیم تلاش کردم فراموش کنم کم اوردم 

شوهرم الان خیلی خوبه دلم براش میسوزه با من بدبخت شده 

فقط دلم مرگ میخواد

بیا به این فکر کن وقتی برای این موضوع چاقوکشی میکرده

پس‌ممکن بوده تو زندگی تون هم همینطور رفتارکنه

تازه صد درصد پدرت هم به قمه کشی ادامه می‌داد

و تو میشدی گوشت قربونی وسط شون..

پسر عمه ات یه واکنش هیجانی احساسی داشته..

و خدا رو شکر بخیر گذشته..

اتفاقا خیالت راحت باشه که

اونم آروم کردن که آره بذار دختر داییت

نظرش به کس دیگه است بذار باهمون خوشبخت بشه..

برای آرامش خودت و رضایت ازین انتخابت

پروفایل فلانی رو چک نکن..سیم کارتت که ازش خاطره داری حذف کن..پیامهای و هرچی خاطره داری حذف کن

به یه کلاسی چیزی سرگرمی برو..مشاوره اگر تونستی مخفیانه برو یا میگن تلفنی رایگان ۱۴۸۰..بگو چطور فراموش کنم.و انتخابم رو بپذیرم..

خیلی دلم میخواد اما سه سال جون کندم اولین بارم بود عاشق میشم خیلیم تلاش کردم فراموش کنم کم اوردم شوه ...

خیلی جوانی هنوز اول زندگیته سعی کن خودتو با زندگیت هماهنگ کنی عزیزم شوهرت رو خوشبخت کن چرا نفوس بد میزنی؟ هر چی بوده تموم شده نمیگم آسونه چون خودم زجر کشیدم توی زندگیم هیچوقت فکر مرگ نکردم چون میدونم گناهه 

بیا به این فکر کن وقتی برای این موضوع چاقوکشی میکردهپس‌ممکن بوده تو زندگی تون هم همینطور رفتارکنهتاز ...

چقدر حرفات منطقی و اروم کننده بود 

همه چتا رو پاک کردم شمارم عوض کردم ولی یهو یاد کاراش میوفتم مثلا میخواستم برم بیرون از،دم در خونه تا باشگاه اسکورتم میکرد ب جون عزیزترینم از کارش میزد میومد ببینه منو کسی اذیت نمیکنه 

اتفاقا زنگم زدم ولی زمانی ک تازه نامزد بودم اونا گفتن جدا سو کارت اشتباه بوده وقتی با یکی دیگه بودی نامزد کردی