2777
2789
اون تجاوز ب بچه ها رو من یه بیماری وحشتناک میدونم و تو هر جامعه ای هست..ولی این چشم چرونی طبیعیه با ...

نمی گم چادر چون من خودمم چادر نمیزنم ولی نه اون طور که تمام اندامش بیرونباشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در سرزمینی که در آن تفکیک جنسیتی از کودکی صورت گیرد، دخترانش پسرانش را گرگ تصور میکنند و پسرانش دختر ...

چقد زیبا این و من همیشه تو همه تاپیکا میگم

دختر پسر اگر از بچگی تعامل داشته باشن فساد اخلاقی درست نمیشه حالا الان میگن چرا تو اروپا فساد در صورتی ک فساد جامعه اسلامی داره با فساد کشور بزرگی مثل انگلیس برابری می‌کنه نه بخاطر پوشش خانما بخاطر طرز تفکر وحشتناک خانواده ها 

تو هیچ کشوری اندازه ایران قتل ناموسی بخاطر اعتقادات مذهبی صورت نمیگیره واقعا این نهایت بدبختی ماس 

قوانین زن ستیز 

بعد حالا هرزگی مرد هام تقصیر ما خانوماس

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃
حس میکنم این‌طوری فقط خودشونو اروم میکنن. وگرنه خارج از ایران، پوشش ها خیلی متفاوته و کل جامعه اونطو ...

دقیقا 

مشکل اینکه نمیخوان قبول کنن مردای زندگیشون دقیقا چه هیولاهایی هستن 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
بعضیام انگار عضو ستاد دفاع از مردای چشم چرون و هیز هستن    

دلیل داره اخه 

انایی ک دفاع میکنن خودشون همون مردای چش چرون و هیزن

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
وا ادم سنگینی نگاهو حس میکنه

نه من بارها شده حس کردم کسی داره نگام میکنه بعد دیدم فقط سرش سمت من بوده نگاش جای دیگ بوده اگر نگاه نمیکنی و با حست میفهمی به حست اعتنا نکن 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
یه چرخ تو مجتمع خریدا و پاسازا میزنی از تیپا شب خوابت نمیره خخ

بله عزیزم،وقتی خانومای ما هم خودشون به خودشون رحم ندارن مردا باید رحم داشته باشن

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
خب باشه اوکی خواهر، مادر، یا خانمت رو کسی دید زد ناراحت نشو دنیا دوروزه بزار لذتش رو ببره 🤭 ...

عصبی نشدم اصلا چرا باید عصبی بشم؟

چرا اینقدر به خودمون سخت میگیریم چرا اینقدر تعصب داریم والا دو روز دنیا رو شاد باشید

مدرس و مشاور حوزه تحقیق و پژوهش های علمی

یه چیز جالب،نونوایی هم میریم با ماسک،مردای سن بالا ۶۰فک کنم به بالا همچین زل میزنند به آدم نمی دونم چی رو نگاه می کنند،اونم ماسک هم داریم،اخه نگاه کردن داره،چی عایدتشون میشه

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

درسته حرفتونو قبول دارم  فکرشو بکن تتلو میگه بلیط کنسرت آنلاین من رو بخرید بعد به دخترای اطراف ...

متوجه هستم چی میگید اینا ریشه در خانواده و کودکی داره ریشه در جامعه خراب ریشه در بیکاری 

پسری که شغل داشته باشه اسکله بره کنار خیابون زنا رو دید بزنه؟ 

دختری ک آزادی پوشش داشته باشه به هر دری میزنه که خودش و زیبا کنه ؟

وقتی تو یه خانواده مادر خانواده نمی‌ذاره دخترش آزاد باشه اما برا دختر بازی پسرش غش و ضعف می‌ره میگه پسرم بزرگ شده 

یا جامعه ای ک حتی هرزگی مرد رو تقصیر پوشش زن میندازه 

دیگه چی میشه گفت 

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃
دقیقا  مشکل اینکه نمیخوان قبول کنن مردای زندگیشون دقیقا چه هیولاهایی هستن

بزار خوش باشن با این زندگیای ریشه در باد

🌷

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊