2777
2789
خیلی از خانومای چادری هم شکایت دارن از نگاه بد و متلک مردا از چادر دقیقا چه زیبایی مشخصه؟

بهرحال تیپ و لباس خانوما با ده سال پیش مقایسه کن خییلی خفن شده

ایران و تهران از اروپا تحریک امیز تره واسه مردا

بی حجابی بدون ارایش خیلی توجه جلب نمیکنه

سرسبزترین بهار تقدیم تو باد...
من لباسهام پوشیده. مو هم بیرون نمیزارم. ولی آنقدر نگاه میکنن. یک قلم آرایش هم ندارم. 

از کجا میفهمی نگات میکنن؟!!! چون خودتم نگاه میکنی پس بگیم توم چشم چرونی؟؟من نگاه نمیکنم ب کسی متوجه نگاه بقیه ام نمیشم واقعا 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیام انگار عضو ستاد دفاع از مردای چشم چرون و هیز هستن    

حس میکنم این‌طوری فقط خودشونو اروم میکنن. وگرنه خارج از ایران، پوشش ها خیلی متفاوته و کل جامعه اونطوری میپوشن اونجا دیگه کیو مقصر میدونن؟ اینجا میگن شوهرامون میبینن و تقصیر زناس ک با گونی نمیان😖

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
خوب اون آقا زن بد حجاب و دید تحریک شده رفته عقده اشو رو یه طفل معصوم بی زبون خالی کرده .چقدر نشستن ب ...

کسی که یه نفر دیگه رو ببینه بره به بچه تجاوز کنه آدم سالمیه 

خودت یه لحظه فکر کن ! منطقه داری   

اگه اینجوریه خارج ایران همه مردا باید متجاوز باشن 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  

شما بگو چرا خانومهامو اینقدر بی حیا و لخت شدن...مردا که کلا پرسیدن نداره

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
من بیشترچادرسرمیکنم یبارمانتواندامی پوشیده بودم یه مرده بهم گفت جوووونم آب شدم رفتم زمین آخه این چه ...

شلوار جین ک دیگه همه تنشونه اخه. کجایی ک اینطورن. آخرین باری ک ی اقا بهم تیکه انداخته حتی یادم نیست. معمولا هم هودی شلوار جین میپوشم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
در سرزمینی که در آن تفکیک جنسیتی از کودکی صورت گیرد، دخترانش پسرانش را گرگ تصور میکنند و پسرانش دختر ...

وای این متن محشره

به محض اینکه تو جامعه دختر و پسر قاطی میشن یا عاشق هم میشن و کرو کور میشن یا از هم سو استفاده میکنن

اجبار در پوشش اجبار در خیلی مسائل انسان رو وقیح می‌کنه وقتی کسی رو مجبور به کاری کنی میزنه به سیم آخ ...

درسته حرفتونو قبول دارم 

فکرشو بکن تتلو میگه بلیط کنسرت آنلاین من رو بخرید بعد به دخترای اطرافتون بگید که بلیط رو خریدین و دعوتشون کنید خونه و بعد از کنسرت ... 

الان چرا تو جامعه ایران باید جوری باشه که پسرا به خاطر میلی ... برن همجنس‌گرایی کنن 

دخترا هم برن وسیله ای چیزی بکنن ... 

من خیلی حرف دارم ولی نمیشه گفت 

از کجا میفهمی نگات میکنن؟!!! چون خودتم نگاه میکنی پس بگیم توم چشم چرونی؟؟من نگاه نمیکنم ب کسی متوجه ...

بالاتر گفتم این دفعه چشمهام رو میبندم. ولی خوب شوهرمم متوجه میشه. من بیرون میرم خیلی جرات نگاه کردن ندارم. چون که میترسم یارو اذیت کنه. مخصوصا جرات ندارم تنها بیرون برم. حتی داخل شهرک نظامی ها چادر زوری حرا تدارم

بهرحال تیپ و لباس خانوما با ده سال پیش مقایسه کن خییلی خفن شده ایران و تهران از اروپا تحریک امیز تر ...

اگه واقعا اینطوری بود فقط به زنایی که تیپای خفن میزدن گیر میدادن میبینیم که اینطور نیست 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم