2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست دارن خوشگل ها رو ببینن و بگن ببین خدا چی آفریدهههه

😐😐😐

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
طبیعتشون خو یعنی چیز زیبا ببینن نگاه نکنن ! حالانباید تابلو دید بزنن ولی کلا نمیشه نگاه نکنن اونی ک ...

خیلی از خانومای چادری هم شکایت دارن از نگاه بد و متلک مردا

از چادر دقیقا چه زیبایی مشخصه؟

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
یعنی مردامون اینقدر باید سست عنصر باشن

عزیز شما خودتو به بهترین شکل آرایش کن بهترین لباس واندامم داشته باش و خودتو به نمایش بزار مگه میشه حتی من که به خانومم نگا نکنم انسان دوس دار زیباییهاس

ترو خشک باهم میسوزن دیگ چشمها الوده و عادت کردن  طرف نمتونه در لحظه تجزیه تحلیل کنه ک بتو نگا ...

هم به من نگاه میکنن. هم شوهرم. شوهرم میگه بی بی فیس هستی بخاطر اون. شوهرم 8 بزرگتر 

ببین کاری ب چیزی ندارم..ولی خب تو اصلا پوشش خانوما رو یه درصد عامل چشم چرونی نمیدونی،؟؟خودمونو با ار ...

من مقصر نمیدونم ،چون ادما از اون اول تو خانواده جدا جدا بزرگ میشن و هرکدوم یه عقاید و یه خط قرمز و ی پوششی دارن،اصا در حدی نیستم ک در این باره نظر بدم 

نظراتو دیدی؟

چون جامعه ی ما این حقو به مردا میده که هر کاری دوست داشته باشن بکنن

از خانواده شروع میشه

طرز تفکری که خانما دارن به وقاحتشون دامن میزنه

و هیچوقت اصلاح نخواهد شد...

یعنی مردامون اینقدر باید سست عنصر باشن 

مردا ذاتشون اینجوریه چطور میشنوید ی دختر عاشق یه پسر به اصطلاح به درد نخور میشه تعجب میکنید 

تعجب نداره مردا از راه چشم زنا از راه گوش شیفته و جذب میشه

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
میگم ک ،الان دیگ ناموس معنی نداره ،یروزی ناموس معنی داشت شنیدم قبلا کسی تو خیابون مزاحم کسی میشد بق ...

اخه مرد وقتی خودش سرش جای دیگه گرم باشه و نخواد زنش بهش گیر بده کاری به زنش نداره

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

حالا میان میگن چون زنا بد لباس میپوشن

واقعا. متعجبم از این حجم.... 

ینی ی درصد نمیگن شوهر ما مریضه دید میزنه ها، کاملا ب شوهره حق میدن😅😅

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊