دوست دارن خوشگل ها رو ببینن و بگن ببین خدا چی آفریدهههه
😐😐😐
من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
عزیز شما خودتو به بهترین شکل آرایش کن بهترین لباس واندامم داشته باش و خودتو به نمایش بزار مگه میشه حتی من که به خانومم نگا نکنم انسان دوس دار زیباییهاس
مردا ذاتشون اینجوریه چطور میشنوید ی دختر عاشق یه پسر به اصطلاح به درد نخور میشه تعجب میکنید
تعجب نداره مردا از راه چشم زنا از راه گوش شیفته و جذب میشه
نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
میگم ک ،الان دیگ ناموس معنی نداره ،یروزی ناموس معنی داشت شنیدم قبلا کسی تو خیابون مزاحم کسی میشد بق ...
اخه مرد وقتی خودش سرش جای دیگه گرم باشه و نخواد زنش بهش گیر بده کاری به زنش نداره
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
ینی ی درصد نمیگن شوهر ما مریضه دید میزنه ها، کاملا ب شوهره حق میدن😅😅
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊